Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати капусту під сирним соусом?
Після дегустації цієї страви навіть нелюбителі капусти раз і назавжди змінять свою думку про неї - настільки смачною вона виходить. І готувати зовсім нескладно. Головні інгредієнти страви - капуста, копченості, сир, інші інгредієнти - гриби і куряче філе - приємне доповнення, але без них можна обійтися.
Що знадобиться для приготування

Невеликий вилок капусти
250 грам м'якого плавленого сиру
150 грам копченого сала з м'ясним прошарком або копченої грудинки
250 грам курячого філе
200 грам грибів
Три - чотири зубчики часнику
Сіль і спеції за смаком

Приготування

Грудинку або сало наріжте соломкою і обсмажте на середньому вогні. Додайте дрібно порубаний часник і через дві хвилини покладіть нарізане шматочками куряче філе. Коли філе стане світлим, побіліє, додайте нарізані гриби і тушкуйте ще хвилин п'ять. Поверх м'яса і грибів викладіть нашатковану капусту, її має бути багато, з гіркою. Разом з капустою, додайте м'який сир і влийте півсклянки води. Поки перемішувати не потрібно, накрийте кришкою і залиште на невеликому вогні десять хвилин.
Коли капуста стане м'якше, все акуратно перемішайте, знову накрийте і тушкуйте ще п'ять хвилин. Посоліть за смаком, приправте спеціями і можна розкладати по тарілках.
Категория: Рецепти |
| Теги: куряче, філе
Як приготувати сирний суп з курочкою і часниковими грінками?
Як спекти персиковий пиріг з вершковим кремом?
Як приготувати оселедець по-голландськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: