Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати капусту під сирним соусом?
Після дегустації цієї страви навіть нелюбителі капусти раз і назавжди змінять свою думку про неї - настільки смачною вона виходить. І готувати зовсім нескладно. Головні інгредієнти страви - капуста, копченості, сир, інші інгредієнти - гриби і куряче філе - приємне доповнення, але без них можна обійтися. Що знадобиться для приготування Невеликий вилок капусти 250 грам м'якого плавленого сиру 150 грам копченого сала з м'ясним прошарком або копченої грудинки 250 грам курячого філе 200 грам грибів Три - чотири зубчики часнику Сіль і спеції за смаком Приготування Грудинку або сало наріжте соломкою і обсмажте на середньому вогні. Додайте дрібно порубаний часник і через дві хвилини покладіть нарізане шматочками куряче філе. Коли філе стане світлим, побіліє, додайте нарізані гриби і тушкуйте ще хвилин п'ять. Поверх м'яса і грибів викладіть нашатковану капусту, її має бути багато, з гіркою. Разом з капустою, додайте м'який сир і влийте півсклянки води. Поки перемішувати не потрібно, накрийте кришкою і залиште на невеликому вогні десять хвилин. Коли капуста стане м'якше, все акуратно перемішайте, знову накрийте і тушкуйте ще п'ять хвилин. Посоліть за смаком, приправте спеціями і можна розкладати по тарілках. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |