Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячий суп з плавленим сиром?
Смачний супчик з курочки, цвітної капусти і плавленого сиру. Продукти:одна курочка, вагою близько півтора кілограмів;
п'ятсот грамів молодий цвітної капусти;
сіль;
три морквини;
чорний перчик;
шість картоплин;
три невеликі ріпчасті цибулинки;
двісті грамів плавленого сиру;
чотири курячих яйця;
курячий жир;
по одному пучочку петрушки і укропчика;
щіпка каррі;
Розбираємо курку: м'ясо відокремлюємо від шкіри і кісток. З шкіри і кісток варимо бульйон, прибираємо жир і проціджуємо. М'ясо ріжемо невеликими шматочками.
Капусту розбираємо на суцвіття. Картоплю і цибулини ріжемо дрібними кубиками. Морквину тремо на крупній тертці. Зелень миємо, підсушуємо і дрібно рубаємо.
У каструлі розігріваємо курячий жир і підсмажуємо на ньому цибулька. Додаємо моркву, сто грамів водички, тушкуємо. Потім додаємо таку ж кількість води і кладемо куряче м'ясо.
Потім додаємо кубики картоплі, ще трохи води і недовго тушкуємо.
Наливаємо гарячий курячий бульйончик, кладемо цвітну капусту, приправляємо сіллю, каррі і перцем .
Збиваємо яйця. В супчик кладемо плавлений сир і доводимо до кипіння. Коли сир розчиниться, постійно помішуючи, вводимо збиті яйця. Вимикаємо вогонь, розливаємо суп по тарілочках і посипаємо зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, курячий
Як приготувати рибний торт з крекерами?
Як готується огретен з вишнями?
Як готується паска масляний в хлібопічці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: