Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячий суп з плавленим сиром?
Смачний супчик з курочки, цвітної капусти і плавленого сиру. Продукти:одна курочка, вагою близько півтора кілограмів; п'ятсот грамів молодий цвітної капусти; сіль; три морквини; чорний перчик; шість картоплин; три невеликі ріпчасті цибулинки; двісті грамів плавленого сиру; чотири курячих яйця; курячий жир; по одному пучочку петрушки і укропчика; щіпка каррі; Розбираємо курку: м'ясо відокремлюємо від шкіри і кісток. З шкіри і кісток варимо бульйон, прибираємо жир і проціджуємо. М'ясо ріжемо невеликими шматочками. Капусту розбираємо на суцвіття. Картоплю і цибулини ріжемо дрібними кубиками. Морквину тремо на крупній тертці. Зелень миємо, підсушуємо і дрібно рубаємо. У каструлі розігріваємо курячий жир і підсмажуємо на ньому цибулька. Додаємо моркву, сто грамів водички, тушкуємо. Потім додаємо таку ж кількість води і кладемо куряче м'ясо. Потім додаємо кубики картоплі, ще трохи води і недовго тушкуємо. Наливаємо гарячий курячий бульйончик, кладемо цвітну капусту, приправляємо сіллю, каррі і перцем . Збиваємо яйця. В супчик кладемо плавлений сир і доводимо до кипіння. Коли сир розчиниться, постійно помішуючи, вводимо збиті яйця. Вимикаємо вогонь, розливаємо суп по тарілочках і посипаємо зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |