Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати спагетті з салямі, фенхелем і помідорами?
Спагетті з помідорами, салямі і фенхелем від Джеймі Олівера. Продукти:сто сорок грамів гостренького італійської салямі (порізати скибочками); оливкова олія; два зубчики часничку (почистити і дрібно порізати); одна чайн. ложечка насіння фенхелю; одна цибулина фенхелю (нарізати маленькими шматочками); чорний перчик; поросяти, ягняти стебла фенхелю; дві банки помідорів по чотириста грамів; морська сіль; сушений подрібнений перчик чилі; чотириста п'ятдесят п'ять грамів спагетті; дві жменьки хлібних крихт; гілочка розмарину (можна не класти); сковороді розігріваємо оливкове масло, кладемо часник і салямі. Насіння фенхелю товчемо в ступці і теж кладемо на сковорідку. Готуємо на невеликому вогні 60 секунд. Додаємо шматочки фенхелю, накриваємо кришкою і додаємо вогонь до середнього рівня. Через п'ять хвилин кладемо томати і чилі перчик. Готуємо ще 25 хвилин, солимо і перчимо. У великій каструлі В підсоленому окропі варимо спагетті до стану al dente. Хлібні крихти разом з гілочкою розмарину чотири хвилини обсмажуємо на оливковій олії. Готові спагетті викладаємо на велике блюдо, поливаємо томатним соусом і перемішуємо. Зверху посипаємо хрусткими хлібними крихтами, товченими насінням фенхеля і подаємо з келихом вина. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |