Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати спагетті з салямі, фенхелем і помідорами?
Спагетті з помідорами, салямі і фенхелем від Джеймі Олівера. Продукти:сто сорок грамів гостренького італійської салямі (порізати скибочками);
оливкова олія;
два зубчики часничку (почистити і дрібно порізати);
одна чайн. ложечка насіння фенхелю;
одна цибулина фенхелю (нарізати маленькими шматочками);
чорний перчик;
поросяти, ягняти стебла фенхелю;
дві банки помідорів по чотириста грамів;
морська сіль;
сушений подрібнений перчик чилі;
чотириста п'ятдесят п'ять грамів спагетті;
дві жменьки хлібних крихт;
гілочка розмарину (можна не класти);

сковороді розігріваємо оливкове масло, кладемо часник і салямі. Насіння фенхелю товчемо в ступці і теж кладемо на сковорідку. Готуємо на невеликому вогні 60 секунд. Додаємо шматочки фенхелю, накриваємо кришкою і додаємо вогонь до середнього рівня. Через п'ять хвилин кладемо томати і чилі перчик. Готуємо ще 25 хвилин, солимо і перчимо.
У великій каструлі В підсоленому окропі варимо спагетті до стану al dente. Хлібні крихти разом з гілочкою розмарину чотири хвилини обсмажуємо на оливковій олії.
Готові спагетті викладаємо на велике блюдо, поливаємо томатним соусом і перемішуємо.
Зверху посипаємо хрусткими хлібними крихтами, товченими насінням фенхеля і подаємо з келихом вина.
Категория: Рецепти |
| Теги: фенхелю, спагетті
Як готується смачний молочний коктейль?
Як приготувати манні яблучні млинчики до сніданку?
Як приготувати рибний салат-торт?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: