Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати відбивні з грибами і сиром?
М'ясо добре відбивається, злегка обсмажується і потім запікається в духовці під шубкою з смажених грибів і сиру. Що знадобиться для приготування Чотири відбивних 100 грам свіжих або заморожених печериць 100 грам твердого сиру Сіль, чорний мелений перець і спеції - все за смаком Трохи лимонного соку Зелений лук або інша зелень для прикраси Рослинна олія Приготування До початку приготування духовка вже повинна бути розігріта до 180 - 200 градусів. М'ясо злегка відбиваємо з двох сторін, натираємо сіллю, перцем, посипаємо спеціями і приправами. Збризкуємо лимонним соком. Складемо стопкою одну на іншу і даємо трохи полежати. Розігріваємо в пательні олію, швидко обсмажуємо відбивні, буквально за кілька секунд з кожної сторони. Перекласти на деко або у форму. В тому ж маслі обсмажити гриби до готовності, посолити і поперчити за смаком. Викласти гриби на кожну відбивну (приблизно по столовій ложці). Накрити тонкими скибочками сиру і поставити в духовку на 15 хвилин. Подавати відразу ж, гарячими, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею або іншою зеленню. Гарнір - на ваш розсуд. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |