Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати відбивні з грибами і сиром?
М'ясо добре відбивається, злегка обсмажується і потім запікається в духовці під шубкою з смажених грибів і сиру.
Що знадобиться для приготування
Чотири відбивних
100 грам свіжих або заморожених печериць
100 грам твердого сиру
Сіль, чорний мелений перець і спеції - все за смаком
Трохи лимонного соку
Зелений лук або інша зелень для прикраси
Рослинна олія

Приготування

До початку приготування духовка вже повинна бути розігріта до 180 - 200 градусів.
М'ясо злегка відбиваємо з двох сторін, натираємо сіллю, перцем, посипаємо спеціями і приправами. Збризкуємо лимонним соком. Складемо стопкою одну на іншу і даємо трохи полежати.
Розігріваємо в пательні олію, швидко обсмажуємо відбивні, буквально за кілька секунд з кожної сторони. Перекласти на деко або у форму.
В тому ж маслі обсмажити гриби до готовності, посолити і поперчити за смаком. Викласти гриби на кожну відбивну (приблизно по столовій ложці). Накрити тонкими скибочками сиру і поставити в духовку на 15 хвилин.
Подавати відразу ж, гарячими, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею або іншою зеленню. Гарнір - на ваш розсуд.
Категория: Рецепти |
| Теги: сиру, злегка
Як готується салат з манго і креветками?
Кизиловий компот
М'ясо з овочами в горщиках по-грецьки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: