Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яловичину в винному соусі?
Продукти: вісімсот грамів яловичини;один корінь петрушки; четверта частина кореня селери; одна морквина; чотири горошинки чорного перчика; лавровий листочок; чверть літра води; одна гілочка свіжого чебрецю; п'ятдесят грамів сала; одна чан. ложечка солі; полстаканчика червоного натурального оцту; чотири стіл. ложки вершкового масла; півтори склянки червоного вина (бургундського); пара щепоточек чорного перчика; дві стіл. ложечки томатної пасти; Всі овочі, моєму чистимо і крупно ріжемо. У миску кладемо м'ясо, овочі, чебрець і заливаємо вином. У маленькій каструльці нагріваємо до кипіння воду + оцет і чорний перець горошком. Остуджуємо і заливаємо м'ясо. Накриваємо миску кришкою і відправляємо в холодильник на два дні. Періодично м'ясо перевертаємо. Маринад прибираємо, духовку нагріваємо до 220 град. М'ясо натираємо сіллю і перчиком. Нарізане сало топимо, з'єднуємо з олією і обсмажуємо яловичину. Додаємо овочі з маринаду і томатну пасту. Накриваємо сковорідку кришкою і ставимо м'ясо на нижню решітку духовки. Через дві години вимикаємо вогонь і залишаємо м'ясо в духовці 10 хв. Поливаємо м'ясо винним соусом і подаємо з вареною картоплею. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |