Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яловичину в винному соусі?
Продукти: вісімсот грамів яловичини;один корінь петрушки;
четверта частина кореня селери;
одна морквина;
чотири горошинки чорного перчика;
лавровий листочок;
чверть літра води;
одна гілочка свіжого чебрецю;
п'ятдесят грамів сала;
одна чан. ложечка солі;
полстаканчика червоного натурального оцту;
чотири стіл. ложки вершкового масла;
півтори склянки червоного вина (бургундського);
пара щепоточек чорного перчика;
дві стіл. ложечки томатної пасти;

Всі овочі, моєму чистимо і крупно ріжемо. У миску кладемо м'ясо, овочі, чебрець і заливаємо вином.
У маленькій каструльці нагріваємо до кипіння воду + оцет і чорний перець горошком. Остуджуємо і заливаємо м'ясо. Накриваємо миску кришкою і відправляємо в холодильник на два дні. Періодично м'ясо перевертаємо.
Маринад прибираємо, духовку нагріваємо до 220 град. М'ясо натираємо сіллю і перчиком. Нарізане сало топимо, з'єднуємо з олією і обсмажуємо яловичину. Додаємо овочі з маринаду і томатну пасту.
Накриваємо сковорідку кришкою і ставимо м'ясо на нижню решітку духовки. Через дві години вимикаємо вогонь і залишаємо м'ясо в духовці 10 хв. Поливаємо м'ясо винним соусом і подаємо з вареною картоплею.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, овочі
Яблучні млинчики
М'ясо з картоплею в фользі
Як спекти пиріг "Стеганное ковдру"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: