Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати солодкі фруктові вонтони?
Незвичайний в наших широтах десерт, але дуже смачний. Необхідні продукти: дванадцять аркушів тесту для вонтончиков; шість стіл. ложечок водички; пару стіл. ложечок крохмалю; дві стіл. ложечки меду; масло для фритюру; будь-які фрукти: яблука, манго, апельсини, ківі тощо; сто сімдесят п'ять грамів сушених фініків (порізати); дві стіл. ложечки коричневого цукру; пів чайної ложечки кориці (можна більше); У невеликій мисочці з'єднуємо фініки, цукор і корицю - це буде начинка для наших вонтончиков. Тісто для вантонов можна зробити в домашніх умовах, рецептик є на цьому сайті. На робочій поверхні розкладаємо листочки тесту для вонтонів, в центр кожного кладемо по чайній ложечці фініків. В глибокому блюдце крохмаль розводимо водою. Змащуємо сумішшю крохмалю і води краю вонтончиков. Збираємо тісто, так щоб вийшов вузлик. Нагріваємо масло у фритюрниці до 180 гр. Обсмажуємо вонтони партіями протягом, приблизно, 3-х хвилин. Виймаємо з олії і викладаємо на рушники з паперу. Мед кладемо в чашку і ставимо в гарячу воду. Збризкуємо вонтончики медом і подаємо з часточками фруктів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |