Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печінкові котлети з вівсяними пластівцями?
Технологія приготування цих котлеток мало чим відрізняється від м'ясних котлет з вівсяними пластівцями. Але смак звичайно ж зовсім інший. Необхідні продукти 400 грам яловичої печінки 100 грам жирної свинини 50 грам вівсяних пластівців Часточка часнику 50 мл молока Половина чайної ложки соди (не обов'язково) Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Для соусу Дві цибулини 150 грам сметани Вода Сіль за смаком Приготування Заливаємо пластівці молоком на 20 хвилин, щоб набухли. Тим часом прокручуємо печінку, свинину і часник на м'ясорубці. Змішуємо з пластівцями, солимо і перчимо, додаємо соду (сода не обов'язковий інгредієнт). Все змішуємо до отримання однорідної маси. Розігріваємо в пательні олію, обсмажуємо котлетки, але не сильно, до легкої рум'яної скоринки. На одну котлетку йде столова ложка (з гіркою) фаршу. Смажимо котлети по три хвилинки з кожного боку, вогонь середній. Соус. В рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю викладаємо на нього котлети. Сметану розводимо водою, заливаємо котлети і тушкуємо 15 хвилин на слабкому вогні під кришкою. Воду періодично потрібно підливати. Готовим котлет дати настоятися 15 хвилин. Гарнір - будь. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |