Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати печінкові котлети з вівсяними пластівцями?
Технологія приготування цих котлеток мало чим відрізняється від м'ясних котлет з вівсяними пластівцями. Але смак звичайно ж зовсім інший.
Необхідні продукти

400 грам яловичої печінки
100 грам жирної свинини
50 грам вівсяних пластівців
Часточка часнику
50 мл молока
Половина чайної ложки соди (не обов'язково)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Для соусу

Дві цибулини
150 грам сметани
Вода
Сіль за смаком

Приготування

Заливаємо пластівці молоком на 20 хвилин, щоб набухли. Тим часом прокручуємо печінку, свинину і часник на м'ясорубці. Змішуємо з пластівцями, солимо і перчимо, додаємо соду (сода не обов'язковий інгредієнт). Все змішуємо до отримання однорідної маси.
Розігріваємо в пательні олію, обсмажуємо котлетки, але не сильно, до легкої рум'яної скоринки. На одну котлетку йде столова ложка (з гіркою) фаршу. Смажимо котлети по три хвилинки з кожного боку, вогонь середній.
Соус. В рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю викладаємо на нього котлети. Сметану розводимо водою, заливаємо котлети і тушкуємо 15 хвилин на слабкому вогні під кришкою. Воду періодично потрібно підливати. Готовим котлет дати настоятися 15 хвилин. Гарнір - будь.
Категория: Рецепти |
| Теги: котлети, пластівцями
Як приготувати рибний салат-торт?
Як приготувати смачний салат з червоною рибою?
Як приготувати манні яблучні млинчики до сніданку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: