Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 81-90
Сторінки: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 361 362 »

Відмінне блюдо - м'ясні рулети, завжди є місце для фантазії. І виходять самодостатніми, цілком можуть бути і другим блюдом, ну або пирогом, в якому дуже багато м'яса і мало начинки. Необхідні продукти500 грам м'ясного фаршуТретину білого батонаОдна картоплинаОдна велика цибулинаПучок зеленого...

Кулінарія - це величезний простір для творчості. І таке незвичайне блюдо як фаршировані макарони тільки ще раз підтверджує це. Неперевершені майстри з приготування макаронів - італійці, які навіть придумали особливі макарони для фарширування - каннеллоні. Знайти в магазинах це італійське винахід нескладно. Якщо раніше каннеллоні випускали тільки італійці, то...

Скоро, зовсім скоро з'явиться найперша і найбільш корисна весняна зелень - черемша. Про її користь для здоров'я написано багато, вона дуже смачна у зелених салати зі сметаною, майонезом або просто з маслом. От тільки знайти черемшу на ринках можна лише дві - три тижні і зберігати її довго теж...

Назва «ліниві голубці» для цієї страви досить умовно, оскільки на голубці в загальноприйнятому розумінні цього слова вони не схожі.Рецепт №1. Ліниві голубціІнгредієнти: Фарш м'ясний - 500 грамів;Капуста білокачанна - 400 грамів;Рис відварний - 200 грамів;Цибуля ріпчаста - 150 грамів;Сметана - 250...

Заморожувати можна будь-яку зелень, яка вам подобається. Це і петрушка, кінза, кріп, базилік, селера. Якісь пряні трави прекрасно уживаються разом, а які не терплять сусідства і це потрібно враховувати при складанні різних сумішей.Зелень петрушки і кропу можна заморозити і в окремих пакетиках, і в кубиках льоду, і в суміші...

Влітку не завжди ми вчасно заготовляємо зелень та пряні трави. Свіжої зелені в достатку, і ми розслабляємося і спохвачуються лише ближче до осені, та й то не завжди встигаємо заготовити що потрібно і скільки потрібно. Може виручити ринок або магазин, але воно і є своє, і здається що своя...

Купуючи на ринку зелень, вибирайте ту, що продається з корінням. По-перше, вона свіже і в ній краще зберігаються вітаміни. По-друге, коріння можна висушити і взимку додавати в супи і приправи. Навіть від тоненьких корінців петрушки буде користь, не кажучи про значних за розміром коріння селери і пастернаку. Саме ці...

Пиріг можна робити на кислому молоці або кефірі - що є. Особливо він гарний влітку, коли багато свіжих фруктів, потрібно тільки міняти або додавати фруктовий склад і кожен день буде нова випічка. І не набридає, і швидко, і різноманітно. І можливість прилаштувати молочні продукти.Що знадобиться для приготуванняСтакан кислого...

Дуже зручне блюдо, ситне, легка в приготуванні. Із серії «два в одному» - відразу ж і гарнір і котлетки. Можна спеціально відварити гречку, але частіше це блюдо готується коли гречка з якихось причин в чистому вигляді не з'їдається, ось тоді якраз зайнятися приготуванням гречаників.Необхідні продуктиВарена гречка - 300...

На приготування торта йде мінімум часу і практично немає витрат. Нічого спеціально шукати не потрібно, всі продукти щоденного використання, прості і доступні. Для тіста знадобитьсяДва жовткиПівсклянки цукруДві склянки борошна200 грам вершкового маслапів чайної ложки соди (погасити оцтом)Для начинки Два...

1-10 11-20 ... 61-70 71-80 81-90 91-100 101-110 ... 3601-3610 3611-3620