Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясний рулет з пряною скоринкою?
Відмінне блюдо - м'ясні рулети, завжди є місце для фантазії. І виходять самодостатніми, цілком можуть бути і другим блюдом, ну або пирогом, в якому дуже багато м'яса і мало начинки.

Необхідні продукти

500 грам м'ясного фаршу
Третину білого батона
Одна картоплина
Одна велика цибулина
Пучок зеленого цибулі
Пучок зелені (кріп, петрушка)
150 мл. вершків або нежирної сметани
Три столові ложки панірувальних сухарів
Столова ложка готової гірчиці
50 грам сиру
Сіль і спеції за смаком
Приготування

Картоплю натерти на дрібній тертці. Батон розмочити в молоці, трохи відтиснути і разом з картоплею додати до фаршу. Посолити, посипати спеціями, чорним перцем і добре вимісити фарш. Прибрати на півгодини в холодильник.

Включити духовку, вона повинна розігрітися до 180 градусів. Натерти на дрібній тертці цибулю дуже дрібно порізати його. Дрібно порубати зелень і зелену цибулю. Перемішати з натертим ріпчастою цибулею.

На столі розкласти лист пекарської папери, змастити його олією. Розмазати по ньому тонким шаром м'ясний фарш, щоб вийшов невеликий прямокутник. Викласти на фарш начинку з лука. Обережно підняти папір фарш і згорнути рулетом. Разом з папером перекласти на деко.

Натерти на дрібній тертці сир, змішати його з гірчицею, вершками або сметаною, сухарями і цією сумішшю обмазати рулет. Запікати на середньому вогні близько години.
Категория: Рецепти |
| Теги: тертці, фарш
Як за 30 хвилин приготувати мариновані помідори по-італійськи?
Приголомшливо смачні шашлики курки з ананасами
Як приготувати пончики з корицею?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: