Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати капустяну шарлотку?
Тісто для шарлотки готується дуже просте, але дуже смачне. В начинку можна додавати що завгодно - м'ясні продукти, рибу, яйця, відварений рис, сир, гриби, але, звичайно ж, основний інгредієнт у начинці - це капуста. Що знадобиться для приготування тіста Три яйця Чайна ложка цукру Половина чайної ложки солі Приблизно 100 грам борошна 1,5 чайних ложки розпушувача Чорний мелений перець Для начинки: 500 г пекінської капусти, будь-які продукти до неї, сіль, перець. Приготування Яйця збити з цукром, перцем і сіллю. Якщо в капусту будуть додаватися солоні продукти, такі як сир або бекон, то солі потрібно не більше 0,5 ч ложки. Якщо продукти прісні, то солі потрібно побільше. Додати борошно з розпушувачем. Повинно вийти густувате текуче тісто. Перемішати тісто з начинкою. Вилити у форму змащену маслом або застелену пергаментним папером. Накрити фольгою і поставити на 40 хвилин в духовку з температурою 220 градусів, потім зняти фольгу і зарумянить. Подавати шарлотку постигла, нарізавши на порційні шматочки. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |