Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати капустяну шарлотку?
Тісто для шарлотки готується дуже просте, але дуже смачне. В начинку можна додавати що завгодно - м'ясні продукти, рибу, яйця, відварений рис, сир, гриби, але, звичайно ж, основний інгредієнт у начинці - це капуста.
Що знадобиться для приготування тіста
Три яйця
Чайна ложка цукру
Половина чайної ложки солі
Приблизно 100 грам борошна
1,5 чайних ложки розпушувача
Чорний мелений перець
Для начинки: 500 г пекінської капусти, будь-які продукти до неї, сіль, перець.

Приготування

Яйця збити з цукром, перцем і сіллю. Якщо в капусту будуть додаватися солоні продукти, такі як сир або бекон, то солі потрібно не більше 0,5 ч ложки. Якщо продукти прісні, то солі потрібно побільше. Додати борошно з розпушувачем. Повинно вийти густувате текуче тісто.

Перемішати тісто з начинкою. Вилити у форму змащену маслом або застелену пергаментним папером. Накрити фольгою і поставити на 40 хвилин в духовку з температурою 220 градусів, потім зняти фольгу і зарумянить. Подавати шарлотку постигла, нарізавши на порційні шматочки. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, продукти
Як приготувати запіканку з макаронів?
Печиво по - берлінськи
Що можна приготувати на сніданок незвичайне і смачне
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: