Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати торт «Сніжинка»
На приготування торта йде мінімум часу і практично немає витрат. Нічого спеціально шукати не потрібно, всі продукти щоденного використання, прості і доступні. Для тіста знадобиться Два жовтки Півсклянки цукру Дві склянки борошна 200 грам вершкового масла пів чайної ложки соди (погасити оцтом) Для начинки Два жовтки 500 грам сиру Півсклянки цукру Верх пирога Чотири білка Півсклянки цукру Щіпка солі Приготування Жовтки розтерти з цукром і маслом, додати борошно, гашену соду і вимісити тісто. Роз'ємну форму змастити маслом, викласти тісто. Сир пропустити через м'ясорубку, додати жовтки і цукор, перемішати, викласти на тісто. Якщо сир рідкуватим, можна додати трохи крохмалю. Поставити в розігріту до 170 градусів духовку, випікати до напівготовності 15 - 20 хвилин. Дістати з духовки, не виймаючи з форми злегка остудити. Білки з цукром збити в міцну тугу піну і викласти на сирний шар. Розрівняти і ложкою зробити хвилі або хвостики. Знову поставити в духовку, випікати 10 - 15 хвилин при тій же температурі. Гарячим пиріг не діставати, дати йому охолонути, щоб сирна начинка стала щільною. В начинку можна додати лимонну цедру, ванільний цукор або родзинки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |