Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 91-100
Сторінки: « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 361 362 »

За складом тісто для творожаников нагадує сирники, а по консистенції воно більше схоже на тісто для сирних оладок. Але спосіб приготування іншого - вони не обсмажуються, а запікаються в духовці.Необхідні продуктиДва яйцяДві столові ложки борошна (з гіркою)пів чайної ложки соди (погасити оцтом)250 грам сиру

Нарізка з м'ясних продуктів - традиційна страва на святковому столі. Однак готова нарізка в магазинах коштує досить дорого. А адже смачні делікатеси можна приготувати самим, і обійдеться нам це в два рази дешевше.Для домашнього карбонаду треба взяти 500 - 600 г свинини з жирком, жир частково обрізати і...

Насіння-це той продукт, який поєднує в собі, здавалося б, несумісні поняття - користь і приємний смак. Дійсно, медики гучно заявляють про те, що вживання насіння дуже корисно для людського організму, адже в них міститься велика кількість мікроелементів та вітамін Е. Залишилося тільки навчитися правильно смажити ці смачні чорні намистинки...

Насправді це морквяний пиріг. Але пряникове структура, аромат і дуже цікавий смак ніколи не видадуть в ньому присутності моркви, особливо якщо ще додати сухофрукти або горіхи - тоді точно ніхто не здогадається що у складі пирога основний продукт - морквина.Необхідні продуктиТри великих морквини (повинно вийти дві склянки дрібно...

Дуже смачну страву, красиве і готується швидко. Назва вже про багато що говорить, виходить одна чудово лінива велика котлета або м'ясна запіканка з підсмаженою скоринкою. Необхідні продукти для першого шару500 грамів м'яса (можна навпіл свинина і яловичина)Одна цибулинаЗелень петрушки100 мл. водиТрохи м'яти, чорний...

Це блюдо зустрічається в декількох варіантах - з додаванням подрібнених грибів у фарш і рис, нарізані гриби, змішані з фаршем, але для себе я вибрала рецепт, в якому тефтелі робляться як зазвичай, а гриби додаються в підливу. Таке поєднання і смак м'яса добре підкреслює, і гриби в підливці не...

Всі знають про те, що страви, приготовані у пароварці, набагато корисніше смажених, запечених або тушкованих. Але рідко хто таку їжу готує, вважаючи що їжа, приготована на пару несмачна. Хочу поділитися гарним рецептом парових котлет, які корисні і смачні. Готуються вони у фользі, тому смак м'яса зберігається.Пропорції довільні. Знадобляться м'ясо...

По - моєму, для такої страви це найбільш відповідна назва. Хоча з традиційними ватрушками з тіста вони нічого спільного не мають, крім форми. Невеликі кульки з фаршу, в яких робиться поглиблення і заповнюється начинкою - ну чим не м'ясні ватрушки? Необхідні продуктиКілограм фаршуТри - чотири цибулиниДва...

Квасоля неймовірно корисний продукт, з нього готують чимало смачних і поживних страв, наприклад, лобіо, салати, квасоля додають в супи, борщі, з них роблять оладки, начинки і ще багато чудових страв. Квасоля з беконом і часникомІнгредієнти:Квасоля - 400 грамів;Бекон - 100 грамів;Часник -...

Рідко хто не любить креветки-м'які, ніжні, трохи солодкуваті, що пахнуть морем і далекими країнами. Креветки їдять по всьому світу, в Іспанії їх готують з перцем чилі, олією і часником, в Індії з помідорами, в Японії обсмажують у фритюрі і вмочують у соєвий соус. Самі смачні креветки свіжі. Панцир...

1-10 11-20 ... 71-80 81-90 91-100 101-110 111-120 ... 3601-3610 3611-3620