Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати швидкий фруктовий пиріг на кислому молоці?
Пиріг можна робити на кислому молоці або кефірі - що є. Особливо він гарний влітку, коли багато свіжих фруктів, потрібно тільки міняти або додавати фруктовий склад і кожен день буде нова випічка. І не набридає, і швидко, і різноманітно. І можливість прилаштувати молочні продукти.
Що знадобиться для приготування
Стакан кислого молока або кефіру
Склянку цукру
Два яйця
Дві склянки борошна
Пакетик ванільного цукру
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Будь-які свіжі фрукти або ягоди
Приготування

Збити яйця з цукром, додати кисле молоко або кефір, ванільний цукор і всипати просіяне борошно. Добре вимісити тісто, щоб не було грудочок. В останню чергу додати гашену соду і розмішати.

Форму змастити олією, все дно викласти фруктами - шматочками яблук, вишнями без кісточок, половинками абрикосів - що подобається. Вилити тісто, розрівняти верх і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати півгодини, готовність пирога перевірити зубочисткою.
Особливо смачним пиріг виходить з фруктово - ягідним асорті - на дно укласти скибочки яблук, на них - вишню і малину або абрикоси з малиною, смородиною. Не пиріг, а простір для творчості!
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, яблук
Як готується рис з овочами в духовці?
Рецепт млинчиків на воді і молоці
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: