Главная » Статьи » Рецепти |
Як готувати гречаники?
Дуже зручне блюдо, ситне, легка в приготуванні. Із серії «два в одному» - відразу ж і гарнір і котлетки. Можна спеціально відварити гречку, але частіше це блюдо готується коли гречка з якихось причин в чистому вигляді не з'їдається, ось тоді якраз зайнятися приготуванням гречаників. Необхідні продукти Варена гречка - 300 грам М'ясний фарш - 300 грам (можна брати і курячий, і змішаний) Одне яйце Одна цибулина Два - три скибочки білого хліба Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло Приготування Цибулину натерти на дрібній тертці. Білий хліб розмочити в молоці або у воді, трохи віджати і змішати з фаршем. Додати цибулю, яйце, посолити, поперчити, посипати фарш приправами та спеціями. Змішати з відвареною гречкою. У сковорідці розігріти олію, з фаршу сформувати невеликі котлетки. Обваляти в борошні і обсмажити в олії до рум'яної скоринки. За бажанням у фарш можна додати свіжу зелень і пасероване морквину. Фарш і варену гречку брати в рівних пропорціях. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |