Главная » Статьи » Рецепти

Як готувати гречаники?
Дуже зручне блюдо, ситне, легка в приготуванні. Із серії «два в одному» - відразу ж і гарнір і котлетки. Можна спеціально відварити гречку, але частіше це блюдо готується коли гречка з якихось причин в чистому вигляді не з'їдається, ось тоді якраз зайнятися приготуванням гречаників.
Необхідні продукти
Варена гречка - 300 грам
М'ясний фарш - 300 грам (можна брати і курячий, і змішаний)
Одне яйце
Одна цибулина
Два - три скибочки білого хліба
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло
Приготування

Цибулину натерти на дрібній тертці. Білий хліб розмочити в молоці або у воді, трохи віджати і змішати з фаршем. Додати цибулю, яйце, посолити, поперчити, посипати фарш приправами та спеціями. Змішати з відвареною гречкою. У сковорідці розігріти олію, з фаршу сформувати невеликі котлетки. Обваляти в борошні і обсмажити в олії до рум'яної скоринки. За бажанням у фарш можна додати свіжу зелень і пасероване морквину.
Фарш і варену гречку брати в рівних пропорціях.
Категория: Рецепти |
| Теги: брати, фарш
Спекотне, запечене в булочці
20 рецептів смачних салатів
Печиво з корицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: