Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 2531-2540
Сторінки: « 1 2 ... 252 253 254 255 256 ... 361 362 »

Таке цікаве назву ці млинці отримали мабуть із-за доступності рецепту і швидкості приготування. Тісто робиться дуже швидко, на пів-літри сироватки потрібно всього одне яйце - загалом, довго роздумувати готувати їх чи ні не доведеться - всі продукти під рукою.
Що знадобиться для приготування
Пів-літри сироватки
Дві столові ложки цукру

Просто чудова на смак ковбаска - з гострим пікантним смаком, чудовим ароматом спецій, а також жирненька якраз настільки, щоб ідеально підійти в якості закуски до пива, причому саме домашня приготована самостійно закуска, як відомо, виходить найсмачнішою і найкращою!
Щоб власне приготувати таку аппетитненькую ковбаску вам знадобиться не так вже...

За рахунок додавання сала котлети виходять і соковитими і ніжними. Коли котлети будуть готові, бажано їх небагато згасити в сметанному соусі - це додасть соковитості і котлети довго збережуться м'якими.
Що знадобиться для приготування
125 грам свинячого сала
400 грам яловичої печінки
Головка часнику
пів чайної ложки харчової соди
Їдальня...

Пропонований рецепт в першу чергу привертає увагу тим, що для приготування коржів для такого тортика зовсім не потрібно духовка, що для багатьох буде дуже важливо, і навіть навпаки дуже до речі (для тих, у кого вдома не є духовий печі) - коржі печуться на звичайній сковорідці, причому цей процес...

Такий можна сказати специфічний продукт, як свинячі мізки деякі дуже люблять, інші не люблять, ну а багато і зовсім жодного разу їх не пробували, ну і знайомство зі смаком даного продукту особисто я б порекомендувала почати саме з такої страви, як мізки обсмажені в пивному клярі з кунжутом -...

Дійсно рецепт такого смачного пирога з сирною начинкою нагадує по своєму увазі величезну ватрушку має французькі корені або взагалі якесь відношення до такої країни, як Франція, невідомо, але називається ця солодка випічка саме так. Пиріг виходить дуже смачним - з ніжною начинкою та хрусткою скоринкою з тіста, його можна...

Найбільш смачним, ніжним і соковитим м'ясо кролика виходить при повільному приготуванні у великій кількості рідини. Але це не означає, що кролика потрібно варити, м'ясо найкраще гасити з додаванням бульйону, води або вина.
Що знадобиться для приготування
300 мл білого вина
Півтора кілограма м'яса кролика
Дві цибулини
Дві часточки часнику

Досить простий і нехитрий рецепт апетитно виглядає закуски з курячого філе і грибів, яка чудово підійде в якості святкового частування і приверне увагу гостей чудовим смаком, а також дуже ошатним виглядом і гарним оформленням.
А для того, щоб приготувати такі напрочуд смачні курячі рулетики з лисичками вам знадобляться такий...

Айвар – це ікра з червоного перцю і баклажанів. Відмінний соус до будь-якої м'ясної страви і чудова заготівля на зиму. Дуже смачно з сиром, бринзою і просто зі свіжим хлібом.
Що знадобиться для приготування
Кілограм м'ясистого болгарського перцю
Півкілограма баклажанів
Дві часточки часнику
150 мл рафінованої рослинної олії
Один...

Рагу з куркою додається гарбуз і квасоля. Замість гарбуза можна додати кабачок, солодкий болгарський перець, а квасоля використовувати консервовану або суху квасолю відварити, попередньо замочивши її в холодній воді на кілька годин.
Що знадобиться для приготування
Курячі стегна або гомілки (грам 800)
300 грам яскравою гарбуза
Дві цибулини
Один...

1-10 11-20 ... 2511-2520 2521-2530 2531-2540 2541-2550 2551-2560 ... 3601-3610 3611-3620