Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кролика з картоплею і маслинами?
Найбільш смачним, ніжним і соковитим м'ясо кролика виходить при повільному приготуванні у великій кількості рідини. Але це не означає, що кролика потрібно варити, м'ясо найкраще гасити з додаванням бульйону, води або вина. Що знадобиться для приготування 300 мл білого вина Півтора кілограма м'яса кролика Дві цибулини Дві часточки часнику Пучок петрушки Сік і цедра одного лимона П'ять великих картоплин 100 г маслин без кісточки Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування Кролика розріжте на порційні шматочки. Дрібно наріжте цибулю, часник, порубаєте зелень петрушки. Очистіть картоплю і наріжте його великими шматками. сковороді або сотейнику на сильному вогні розігрійте дві столових ложки рослинного масла і обсмажте в два заходи кролятину. Подрумянивайте шматочки з усіх боків, приблизно за п'ять хвилин на партію. Потім перекладіть м'ясо у великий казан або горщик. У тому ж маслі обсмажте цибулю до прозорості. Додайте часник і половину зелені петрушки. На сильному вогні обсмажуйте овочі одну хвилину. Перекладіть до м'яса. Додайте картоплю, сік і цедру лимона, посоліть і поперчіть. Покладіть маслини і влийте вино. Накрийте кришкою і тушкуйте в розігрітій до 160 градусів духовці близько півтора годин. М'ясо повинно стати м'яким. Готову страву посипте залишилася петрушкою і подавайте гарячим. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |