Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати кролика з картоплею і маслинами?
Найбільш смачним, ніжним і соковитим м'ясо кролика виходить при повільному приготуванні у великій кількості рідини. Але це не означає, що кролика потрібно варити, м'ясо найкраще гасити з додаванням бульйону, води або вина.
Що знадобиться для приготування
300 мл білого вина
Півтора кілограма м'яса кролика
Дві цибулини
Дві часточки часнику
Пучок петрушки
Сік і цедра одного лимона
П'ять великих картоплин
100 г маслин без кісточки
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Кролика розріжте на порційні шматочки. Дрібно наріжте цибулю, часник, порубаєте зелень петрушки. Очистіть картоплю і наріжте його великими шматками.
сковороді або сотейнику на сильному вогні розігрійте дві столових ложки рослинного масла і обсмажте в два заходи кролятину. Подрумянивайте шматочки з усіх боків, приблизно за п'ять хвилин на партію.
Потім перекладіть м'ясо у великий казан або горщик. У тому ж маслі обсмажте цибулю до прозорості. Додайте часник і половину зелені петрушки. На сильному вогні обсмажуйте овочі одну хвилину.
Перекладіть до м'яса. Додайте картоплю, сік і цедру лимона, посоліть і поперчіть. Покладіть маслини і влийте вино.
Накрийте кришкою і тушкуйте в розігрітій до 160 градусів духовці близько півтора годин. М'ясо повинно стати м'яким. Готову страву посипте залишилася петрушкою і подавайте гарячим.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, кролика
Медове печиво
Кизиловий компот
Креветки запечені у соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: