Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг на йогурті з яблуками?
До величезної кількості рецептів яблучних пирогів, які вже є на сайті, додаю ще один - простий і легкий. Готується він дуже швидко, як раз те, що і потрібно в літню спеку.
Що знадобиться для приготування
250 грам пшеничного борошна
3-4 великих яблука
200 мл натурального йогурту (кисляку, дуже густого кефіру)
100 грам цукру
Цедра 1 лимона або 1/2 апельсина
Три столові ложки родзинок
1,5 ч. л. розпушувача
100 мл рослинного масла (100 г вершкового)
Одне яйце
Ванільний цукор

Приготування

Змішати борошно з розпушувачем і цедрою. Збити яйце з цукром в піну, потім додати йогурт, олію, промитий і обсушенный родзинки, ваніль і все ретельно перемішати.
Додати частинами муку і розмішати все ложкою, але не довго. Інакше тісто осяде.
Одне яблуко нарізати кубиками і покласти в тісто (можна два, якщо вони великі і для верху пирога вийде багато). Решта яблука використовуються для верху.
Змастити маслом форму діаметром 20 см і вилити в неї тісто. Викласти зверху шматочки яблук. Випікати пиріг в попередньо нагрітій до 200° С духовці 35-40 хвилин (готовність перевірити сірником)
Готовий пиріг остудити і посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг
Як готується угорський гуляш?
Як спекти апельсиново-лимонне печиво?
Короп з цибулею і чорносливом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: