Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати пиріг на йогурті з яблуками?
До величезної кількості рецептів яблучних пирогів, які вже є на сайті, додаю ще один - простий і легкий. Готується він дуже швидко, як раз те, що і потрібно в літню спеку. Що знадобиться для приготування 250 грам пшеничного борошна 3-4 великих яблука 200 мл натурального йогурту (кисляку, дуже густого кефіру) 100 грам цукру Цедра 1 лимона або 1/2 апельсина Три столові ложки родзинок 1,5 ч. л. розпушувача 100 мл рослинного масла (100 г вершкового) Одне яйце Ванільний цукор Приготування Змішати борошно з розпушувачем і цедрою. Збити яйце з цукром в піну, потім додати йогурт, олію, промитий і обсушенный родзинки, ваніль і все ретельно перемішати. Додати частинами муку і розмішати все ложкою, але не довго. Інакше тісто осяде. Одне яблуко нарізати кубиками і покласти в тісто (можна два, якщо вони великі і для верху пирога вийде багато). Решта яблука використовуються для верху. Змастити маслом форму діаметром 20 см і вилити в неї тісто. Викласти зверху шматочки яблук. Випікати пиріг в попередньо нагрітій до 200° С духовці 35-40 хвилин (готовність перевірити сірником) Готовий пиріг остудити і посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |