Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі рулетики з лисичками?
Досить простий і нехитрий рецепт апетитно виглядає закуски з курячого філе і грибів, яка чудово підійде в якості святкового частування і приверне увагу гостей чудовим смаком, а також дуже ошатним виглядом і гарним оформленням. А для того, щоб приготувати такі напрочуд смачні курячі рулетики з лисичками вам знадобляться такий набір продуктів: 400 г курячого філе, 200 грамів свіжих грибів (краще взяти саме лисички, але при необхідності підійдуть і будь-які інші свіжі гриби за вашим вибором), цибуля-порей, часник (буквально пара зубчиків), олія (підійде вершкове або оливкове), ну і також мелений чорний перець і сіль. Приготування таких смачненьких рулетиків не потребує багато зусиль. Свіжі лисички або інші гриби необхідно попередньо відварити, а потім трішки обсмажити на сухій сковорідці для того, щоб випарувати зайву рідину, а після цього слід додати до грибів невелику кількість оливкової або вершкового масла, нарізану кільцями цибулю і подрібнений часник, весь вміст сковороди посолити і обсмажувати протягом деякого часу. Куряче філе або грудки потрібно надрізати і розкласти як книгу, а потім трохи відбити і посипати перцем і сіллю, після чого викласти на м'ясо начинку з грибів, часнику та цибулі і згорнути філе у вигляді рулету, який в свою чергу необхідно скріпити ниткою або шпажками (дерев'яними зубочистками). Підготовлений рулет злегка обсмажити з усіх боків на сковороді, а після цього викласти у форму для запікання і, накривши зверху шматком фольги, готувати в нагрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин, потім зняти фольгу і запікати ще 5 хвилин. Готовий рулет остудити і нарізати скибочками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |