Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рагу з куркою?
Рагу з куркою додається гарбуз і квасоля. Замість гарбуза можна додати кабачок, солодкий болгарський перець, а квасоля використовувати консервовану або суху квасолю відварити, попередньо замочивши її в холодній воді на кілька годин. Що знадобиться для приготування Курячі стегна або гомілки (грам 800) 300 грам яскравою гарбуза Дві цибулини Один свіжий гострий перчик Чайна ложка меленої зіри Чверть чайної ложки меленого перцю чилі Банка томатів у власному соку (400 грам) Баночка консервованої червоної квасолі (400 грам) Сіль за смаком Трохи свіжої зелені Приготування Куряче м'ясо зріжте з кісток (вони підуть на бульйон), наріжте порційними шматками м'ясо. Гарбуз наріжте невеликими кубиками, цибулю дрібно порубаєте. Дрібно наріжте гострий перчик. Розігрійте трохи рослинного масла, викладіть в нього цибулю і обсмажте до прозорого стану. Додайте дрібно нарізаний перець, зіру і мелений перчик чилі. Обсмажуйте ще одну хвилину. Додайте кубики гарбуза, смажте ще близько п'яти хвилин. Викладіть в сотейник куряче м'ясо, обсмажуйте 5 хвилин. Додайте томати разом з соком, влийте 200 мл води, посоліть за смаком. Дайте закипіти, укрутите вогонь до мінімуму і тушкуйте під кришкою приблизно 20 хвилин до готовності м'яса і гарбуза. За кілька хвилин до готовності покладете в рагу промиту квасолю і прогрійте все на середньому вогні. У готове рагу додайте свіжу зелень і відразу ж подавайте до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |