Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печінкові котлети зі свинячим салом?
За рахунок додавання сала котлети виходять і соковитими і ніжними. Коли котлети будуть готові, бажано їх небагато згасити в сметанному соусі - це додасть соковитості і котлети довго збережуться м'якими. Що знадобиться для приготування 125 грам свинячого сала 400 грам яловичої печінки Головка часнику пів чайної ложки харчової соди Їдальня ложка борошна Сіль за смаком Чорний мелений перець і спеції за смаком Рослинне масло для смаження Для сметанного соусу візьміть одну велику цибулину і 2-3 столові ложки сметани, сіль за смаком. Приготування Очистіть часник, пропустіть його через м'ясорубку разом із салом. Потім прокрутіть нарізану на шматочки печінку. Все змішайте, додайте борошно і соду, спеції, сіль за смаком, приправити меленим перцем. Маса вийде не дуже густий, приблизно як тісто на оладки. Розігрійте в сковороді олію. Викладайте ложкою печінкову масу і обсмажуйте як звичайні котлети. Вийде досить велика порція. Для соусу злегка підсмажте дрібно нарізану цибулю, додайте сметану, посоліть і поперчіть. Викладіть котлети в казанок, залийте шаром соусу. Так чергуйте до верху. Накрийте кришкою, поставте на маленький вогник і тушкуйте 15-20 хвилин. Гарнір до котлет підійде будь-який. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |