Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печінкові котлети зі свинячим салом?
![]() Що знадобиться для приготування 125 грам свинячого сала 400 грам яловичої печінки Головка часнику пів чайної ложки харчової соди Їдальня ложка борошна Сіль за смаком Чорний мелений перець і спеції за смаком Рослинне масло для смаження Для сметанного соусу візьміть одну велику цибулину і 2-3 столові ложки сметани, сіль за смаком. Приготування Очистіть часник, пропустіть його через м'ясорубку разом із салом. Потім прокрутіть нарізану на шматочки печінку. Все змішайте, додайте борошно і соду, спеції, сіль за смаком, приправити меленим перцем. Маса вийде не дуже густий, приблизно як тісто на оладки. Розігрійте в сковороді олію. Викладайте ложкою печінкову масу і обсмажуйте як звичайні котлети. Вийде досить велика порція. Для соусу злегка підсмажте дрібно нарізану цибулю, додайте сметану, посоліть і поперчіть. Викладіть котлети в казанок, залийте шаром соусу. Так чергуйте до верху. Накрийте кришкою, поставте на маленький вогник і тушкуйте 15-20 хвилин. Гарнір до котлет підійде будь-який. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |