Главная » Статьи » Рецепти

Саморобні чіпси
Я як то раз наткнулася в одному живому журналі на рецепт домашніх саморобних чіпсів. Здивувалася і вирішила зробити. Той рецепт, що мені на очі попався, він був призначений для мікрохвильовки. Я спробувала.
Картоплю тонко на шатківниці для капусти треба нарізати, залити водою (вода для того, щоб всі надлишки крохмалю вийшли). Потім просушити нарізану картоплю, викласти на папір і на три хвилини на повну потужність в мікрохвильову піч викласти. Я все зробила, як написано, після закінчення трьох хвилин картопля виявився сирої, я відправила картоплю в мікрохвильовку ще на три хвилини, потім вийняла, на решітку переклала, щоб підсохли чіпси. Сіллю великої посолила. Вийшло смачно і головне смак саморобних чіпсів дуже схожий на смак магазинних.

Тепер у мене є духову шафу (раніше було лише мікрохвильовка) і я чіпси регулярно роблю в печі. Так само картопляні кружальця на пергамент викладаю і запікаю до хрускоту. Спробуйте, це дуже смачно!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: Чіпси, картоплю
Як спекти пиріг «Яблука на снігу»?
Пряна баклажанна ікра
Як приготувати банановий пудинг по-американськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: