Головна » Статті » Рецепти |
В категорії матеріалів: 3620 Показано матеріалів: 1961-1970 |
Сторінки: « 1 2 ... 195 196 197 198 199 ... 361 362 » |
>Красива і смачна пікантна закуска для святкового фуршетного столу. Гострий сирний смак дуже добре поєднується з солодкістю винограду і горіховим присмаком авокадо, гармонуючи з тонкою ноткою вишневого аромату естрагону.Необхідні продукти: 2 плоду авокадо, 1 лимон, 250 гр сиру рокфор, 2 столові ложки вершкового масла, 1 столова ложка білого сухого... |
>Приблизно так люблять готувати курчати або курку на далекому зеленому континенті.Необхідні продукти: 2 курчати, 1 пляшка (півлітра) світлого пива, 2 цибулини, 3 морквини, 3 зубчики часнику, 300 гр печериць, 500 г зеленого горошку, по невеликому пучку базиліка, петрушки, кропу і селери, 1 склянка сметани, 3 столові ложки соняшникової рафінованої... |
>Незвичайні, фаршировані багатокомпонентної смачною начинкою біфштекси нікого не залишать байдужими за столом.Необхідні продукти: 500 гр курячого філе, 300 гр курячої печінки, 250 гр копченої свинячої грудинки, 200 гр печериць, півсклянки круглого рису, 1 зелене яблуко, 1 цибулина, 1 столова ложка білого сухого вина, 2 столові ложки вершкового масла, 1... |
За рекомендаціями фахівців здорового харчування рибу треба вживати не рідше, ніж два рази на тиждень. До того ж існує багато рецептів, де одним з основних продуктів є риба. Зокрема можна приготувати запіканку з овочів і риби. Це смачне блюдо, яке обов'язково вийде у господинь з будь-якими кулінарними навичками. |
>Сукіякі являє собою яловиче м'ясо з овочами, одне з найбільш відомих і популярних японських страв. Сукіякі стало символом епохи Просвітництва, оскільки довгий час, до епохи Едо, яловичина була в Японії під забороною, ставши потім улюбленою стравою.Необхідні продукти: 300 г яловичої вирізки, 100 гр печериць, 1 цибулина, 4 яйця, 3... |