Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 1961-1970
Сторінки: « 1 2 ... 195 196 197 198 199 ... 361 362 »

>Красива і смачна пікантна закуска для святкового фуршетного столу. Гострий сирний смак дуже добре поєднується з солодкістю винограду і горіховим присмаком авокадо, гармонуючи з тонкою ноткою вишневого аромату естрагону.Необхідні продукти: 2 плоду авокадо, 1 лимон, 250 гр сиру рокфор, 2 столові ложки вершкового масла, 1 столова ложка білого сухого...

Хто хоч раз бував в Starbucks і пробував чудовий кави, той знає, що до напоїв там подається дивно смачне печиво. Рецепт цього печива я і хочу вам сьогодні запропонувати.
Знадобляться ось такі інгредієнти: склянку борошна, одне яйце куряче, півтори склянки вівсянки, пів чайної ложечки соди, пів чайної ложечки...

>Приблизно так люблять готувати курчати або курку на далекому зеленому континенті.Необхідні продукти: 2 курчати, 1 пляшка (півлітра) світлого пива, 2 цибулини, 3 морквини, 3 зубчики часнику, 300 гр печериць, 500 г зеленого горошку, по невеликому пучку базиліка, петрушки, кропу і селери, 1 склянка сметани, 3 столові ложки соняшникової рафінованої...

> Найчастіше господині для приготування страв з печінки використовують яловичу або курячу печінку. Однак і свиняча печінка не менш корисна і смачна.
Можна з неї приготувати і салати, і згасити, і зробити чудовий паштет. Готується він відносно легко і швидко. Для його приготування краще всього мати блендер або...

>Незвичайні, фаршировані багатокомпонентної смачною начинкою біфштекси нікого не залишать байдужими за столом.Необхідні продукти: 500 гр курячого філе, 300 гр курячої печінки, 250 гр копченої свинячої грудинки, 200 гр печериць, півсклянки круглого рису, 1 зелене яблуко, 1 цибулина, 1 столова ложка білого сухого вина, 2 столові ложки вершкового масла, 1...

Назва салату таке незвичайне тому, що головний інгредієнт - відварене серце свиняче або яловиче. Салат ситний і смачний, чудовий варіант для святкового застілля під міцні спиртні напої.
Необхідні інгредієнти: серце свиняче або яловиче (буде однаково смачно в будь-якому з варіантів), дві великі морквини, дві великі ріпчасті цибулини, рослинне...

Поєднання креветок і ароматного апельсина - незвичайне, але дуже пікантне і напевно сподобається вам, якщо ви вважаєте себе справжнім гурманом.
Як готувати це блюдо: апельсинове масло готується заздалегідь і заморожується. Креветки пів години маринуються, після обсмажуються і поливаються розтопленим апельсиновим маслом. А тепер усе по порядку...

вершкового...

За рекомендаціями фахівців здорового харчування рибу треба вживати не рідше, ніж два рази на тиждень. До того ж існує багато рецептів, де одним з основних продуктів є риба. Зокрема можна приготувати запіканку з овочів і риби. Це смачне блюдо, яке обов'язково вийде у господинь з будь-якими кулінарними навичками.

>Подібні цукерки готуються на основі суміші згущеного молока і молока сухого, ну і ще для їх приготування використовуються арахіс або ж будь-які інші горішки у відповідності з вашим смаком вибором (ну або ж ті, які є в наявності на даний момент). Завдяки тому, що цукерки готуються дуже швидко і...

>Сукіякі являє собою яловиче м'ясо з овочами, одне з найбільш відомих і популярних японських страв. Сукіякі стало символом епохи Просвітництва, оскільки довгий час, до епохи Едо, яловичина була в Японії під забороною, ставши потім улюбленою стравою.Необхідні продукти: 300 г яловичої вирізки, 100 гр печериць, 1 цибулина, 4 яйця, 3...

1-10 11-20 ... 1941-1950 1951-1960 1961-1970 1971-1980 1981-1990 ... 3601-3610 3611-3620