Головна » Статті » Рецепти |
В категорії матеріалів: 3620 Показано матеріалів: 1941-1950 |
Сторінки: « 1 2 ... 193 194 195 196 197 ... 361 362 » |
>"Фламбе" означає, що цей шматок м'яса треба полити коником, горілкою або ромом, а потім підпалити для надання особливого аромату і смаку.Необхідні продукти: 2 кг філе телятини, бажано, м'якоть одним шматком, без кісток, по 1 столовій ложці свіжого чорного меленого перцю, паприки, червоного пекучого перцю, нарізаних листочків чебрецю, розмарину і... |
>По суті своїй, коблер з яловичини можна вважати різновидом рагу. М'ясо спочатку обсмажується, а потім запікається в духовці з овочами, стаючи ніжним, м'яким і соковитим.Необхідні продукти: 1 кг постій яловичини без кісток, 3-4 цибулини, 2 морквини, 1 л міцного м'ясного бульйону (приготованого на яловичих кістках), 1 кг молодого картоплі... |