Главная » Статьи » Рецепти |
Сирне печиво
Його можна робити з різних сортів сиру і з самими різними добавками і посипками - з кунжутом, кмином, в тісто додати свіжу зелень або шматочки шинки - можна понапридумувати масу варіантів. Сам рецепт дуже простий і не витратний за складом продуктів. Ось що нам потрібно: 100 грам твердого сиру 70 грам вершкового масла (або можна взяти маргарин - на вибір) Одне яйце в тісто + для змащування печива Склянку борошна і ще трохи для розкачування тіста Дві - три столові ложки холодного молока Щіпка солі Чверть чайної ложки розпушувача Кунжут для посипання (це за бажанням) Масло або маргарин покладіть ненадовго в морозилку. Потім наріжте шматочками прямо в просіяне на стіл борошно. Порубаєте ножем масло з борошном у велику крихту (руками перетирати не потрібно), додайте розпушувач, натертий на дрібній тертці сир і сіль, вбийте яйце. Всі інгредієнти змішайте, поступово підливаючи холодну молоко, замісіть м'яке тісто. Покладіть його хвилин на 15 в холодильник. Розігрійте духовку до 180 градусів, деко застеліть папером для випічки. З тіста розкачати пласт товщиною в 1 см, стаканчиком вирізуйте кружечки, перекладайте на деко. Верх змастіть яйцем, посипте кунжутом, поставте в гарячу духовку. Випікається печиво до злегка золотистого кольору, по часу - хвилин 10 - 12. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 5 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |