Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закуску «Крем Рафаелло»?
>Що ви зазвичай мажете на хліб? Спробуйте те, що замінить вам «Нутеллу», шоколадне масло і варення разом узяті.
Інгредієнти:

- кокосова стружка 70 грам
- згущене молоко 400 грам
- вершкове масло 200 грам
- білий шоколад 200 грам

Приготування:

Приготувати це блюдо нескладно. Вершкове масло і шоколад розтоплюємо на вогні і змішуємо. В принципі, краще за все робити це на повільному вогні і постійно помішувати, щоб не пригоріло. Після цього додаємо згущене молоко і все добре вимішуємо. Всипаємо в даний крем кокосову стружку і ще раз все добре перемішуємо.

Коли крем «Рафаелло» буде готовий, перекладіть його в скляну банку і приберіть в холодильник. Найкраще, на 3-4 години, але бажано більше. В ідеалі, залишаєте в холодильнику на ніч, а вже вранці насолоджуєтеся повністю готовим кремом. Такий крем чудово поєднується зі свіжим білим хлібом, гарячим чаєм або кавою. Його можна вживати і під час полуденка, і ввечері перед сном, якщо вас не лякають дуже жирні страви.

Приємного апетиту!

Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: масло, Все
Поради з приготування овочів та страв з них
Як приготувати закуску з цибулі та сиру?
Як готується кавовий крем?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: