Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати закуску «Крем Рафаелло»?
>Що ви зазвичай мажете на хліб? Спробуйте те, що замінить вам «Нутеллу», шоколадне масло і варення разом узяті. Інгредієнти: - кокосова стружка 70 грам - згущене молоко 400 грам - вершкове масло 200 грам - білий шоколад 200 грам Приготування: Приготувати це блюдо нескладно. Вершкове масло і шоколад розтоплюємо на вогні і змішуємо. В принципі, краще за все робити це на повільному вогні і постійно помішувати, щоб не пригоріло. Після цього додаємо згущене молоко і все добре вимішуємо. Всипаємо в даний крем кокосову стружку і ще раз все добре перемішуємо. Коли крем «Рафаелло» буде готовий, перекладіть його в скляну банку і приберіть в холодильник. Найкраще, на 3-4 години, але бажано більше. В ідеалі, залишаєте в холодильнику на ніч, а вже вранці насолоджуєтеся повністю готовим кремом. Такий крем чудово поєднується зі свіжим білим хлібом, гарячим чаєм або кавою. Його можна вживати і під час полуденка, і ввечері перед сном, якщо вас не лякають дуже жирні страви. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |