Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 1951-1960
Сторінки: « 1 2 ... 194 195 196 197 198 ... 361 362 »

>Рецепт хліба на італійський манер з начинкою з сиру Пармезан і просто приголомшливим ароматом італійських трав. Хліб виходить просто дивно смачним - м'яким, рум'яним і з чудовим запахом!

Список складових: приблизно половина кілограма борошна, 250 мл теплої води, 7 грамів сухих дріжджів, одна їдальня ложка цукрового піску і...

Такий десерт стане справжньою знахідкою до наближається сімейного свята. Навіть звичайне вечірнє чаювання цей грецький десерт по-справжньому прикрасить.
Необхідні продукти: пачка печива будь-якого (хрустке, відмінно ломане на шматочки), масла вершкового сто грам, жменю горішків будь-яких, молока п'ятдесят грамів, ложка порошку какао, цукру сорок грам і підлогу плиточки чорного...

>Салат "Єреванський", приготований тільки зі свіжих овочів - справжній подарунок щедрого літа. Схожі салатики є типовою і популярною закускою Кавказу, Закавказзя та Середньої Азии.Необходимые продукти: 4 стиглих червоних помідора, 3 огірка, 2 червоних болгарських перцю, 1 ріпчаста солодка салатна цибулина, по пучка кінзи, базиліка і петрушки, 2 столові ложки...

Дуже смачно і швидко виходить закуска з свинячої грудинки або як її ще називають почеревкой або почеревиною. Твердження про те, що вживати свинину у їжу не корисно злегка перебільшена. Оскільки саме в організмі свинячий жир починає плавитися при 36 градусах, тоді як баранячий - при 52 градусах, а яловичий...

>Даний варіант фаршированої запеченої курки чудово підходить для вживання в холодному вигляді, нарізаною для бутербродів або ж для подачі до святкового столу, так як начинка у вигляді кубиків різних кольорів дуже красиво і апетитно виглядає.
Для приготування такої курки вам потрібно: тушка курки, 300 грамів телятини, дві столові ложки...

>Салат "Лісник", ситний, зі свіжим смаком зелені і журавлини, досить простий у приготуванні, явно розрахований на уяву кухаря і їдців. Готувати і представляти, що живеш серед дикого лісу, стріляючи дичину для прожитку, збираючи трави, ягоди та горіхи. Необхідні продукти: 300 г м'якоті телятини, пів склянки волоських горіхів, за великим...

>Такі домашні, виготовлені самостійно цукерки названі так автором рецепту мабуть із-за того, що по-перше, відрізняються кольором використовуваного для приготування оболонки шоколаду (білий і темний), а також начинкою; ну а по-друге такі цукерочки чудово підійдуть в якості солодкого частування для романтичної вечері, хоча і просто до чаю вони теж будуть...

>Салат повністю виправдовує свою назву. Вишукане поєднання курячого м'яса з виноградом утворює приємну і ніжну гармонію вкуса.Необходимые продукти: 1 кг курячого філе, 400 гр стиглого зеленого винограду, 2 картоплини, 1 салатна солодка цибулина, по півсклянки сметани і майонезу, 2 столові ложки лимонного соку, кілька гілочок петрушки для прикраси, сіль,...

Це українська страва і, звичайно ж, кожна господиня намагається підлаштувати його під смак своїх домочадців. Готується він на м'ясному бульйоні, для цього використовуються свинячі кісточки. Квашену капусту попередньо перемелюють на м'ясорубці і тушкують. Також важливим інгредієнтом цього супу є пшоно.
Пропонований рецепт дещо відрізняється від оригіналу, але, тим...

>Шикарний салат напевно задовольнити вишуканий смак будь-якого гурмана. Танучий сир під хрусткою скоринкою, свіжість салату з горіховим присмаком і ніжна солодкість нектарин з'єднані в чудову смакову симфонію.Необхідні продукти: 6 гуртків козячого сиру, 3 яйця, 4 столові ложки мінеральної води, 2 нектарина, 200 гр салатної суміші (фризі, руколлы, айсберга), 3...

1-10 11-20 ... 1931-1940 1941-1950 1951-1960 1961-1970 1971-1980 ... 3601-3610 3611-3620