Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат "Серцевий"?
Назва салату таке незвичайне тому, що головний інгредієнт - відварене серце свиняче або яловиче. Салат ситний і смачний, чудовий варіант для святкового застілля під міцні спиртні напої.
Необхідні інгредієнти: серце свиняче або яловиче (буде однаково смачно в будь-якому з варіантів), дві великі морквини, дві великі ріпчасті цибулини, рослинне масло і майонез.

Як готувати "серцевий" салат: цибулю слід нарізати соломкою і в рослинному маслі обсмажити. Моркву треба почистити, на корейській терочке натерти соломкою і обсмажити в рослинній олії. Важливо і цибулю і моркву обсмажувати окремо!

Серце відварюємо, воду гарненько солимо. Охолоджене зварене серці слід тонко нарізати довгою соломкою і змішати з морквою, цибулею. Потім сюди майонез не дуже жирний додаємо, тільки не багато, щоб овочі та серце не плавали в ньому. Перемішуємо, на пів годинки в холодне місце ставимо і потім подаємо.

Приємного!
Категория: Рецепти |
| Теги: СЕРЦЕ, соломкою
Цукрові трубочки
Як не плакати від цибулі?
Виноградне желе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: