Рецепт з найбільш простих і швидких. Не те що для початківців кулінарів, а скоріше для тих, хто біля плити стояв пару раз в житті. Не потрібно абсолютно ніяких навичок, хіба що уміти користуватися ножем і знати де що лежить в холодильнику. Всі продукти беруться «на око», залежно від апетиту і розмірів сковорідки. Знадобиться білий хліб, ковбаса, помідори або кетчуп, сир, рослинне масло і сіль.
Хліб нарізати невеликими кубиками, ковбасу як зручніше – кубиками або смужками. У сковороді на невеликому вогні розігріти олію, покласти кубики хліба і злегка підсушити або обсмажити. Викласти ковбасу, перемішати, накрити кришкою щоб вона потомилась. У мисочці виделкою збити яйця, посолити і вилити суміш в сковороду на ковбасу з хлібом. Знову накрити кришкою і почекати поки яйце загусне. Викласти зверху кружечки помідорів або полити кетчупом, посипати улюбленими приправами або чорним меленим перцем, на дві – три хвилинки прикрити кришкою. Коли помідори стануть мягковатыми, викласти на них скибочки сиру і під кришкою довести до готовності. Як розплавився сир – імпровізована піца готова. Приємного апетиту!