Головна » Статті » Рецепти |
В категорії матеріалів: 3620 Показано матеріалів: 1561-1570 |
Сторінки: « 1 2 ... 155 156 157 158 159 ... 361 362 » |
Це блюдо дуже популярно в Австрії. Список продуктів: дві яловичі мозкові кісточки, огузок яловичий, вагою 1 кг., цибулина, морквина, сіль, 250 г селери кореневого, три бутончики гвоздики, лавровий лист, чайна ложка горошин чорного перчика. Для яблучного хрону: половинка свіжого кореня хрону, дві столів. ложки винного світлого оцту, велике... |
Смачна юшка, яка подається з пшоняною або рисовою кашею. Список продуктів: сто п'ятдесят грамів дрібної рибки (окуні, йоржі), 170 грамів судака, двадцять п'ять грамів ріпчастої цибулі, по десять грамів петрушки (корінь) і селери, шістдесят грамів картоплі, п'ять грамів шпику, сіль, лавровий лист, перчик горошком. Каша: п'ятнадцять грамів пшона, сорок... |
Вам набрид звичайний борщ і хочеться якось урізноманітнити звичне блюдо? Спробуйте зварити борщ на хлібному квасі з польським рецептом. Список продуктів:двадцять грамів яловичини, сорок грамів копченої ковбаски, вісімдесят грамів свинини, чотириста мілілітрів хлібного квасу, сорок грамів моркви, шістдесят грамів свіжих грибів, десять грамів кореня селери, сто двадцять грамів буряка,... |
Давайте приготуємо теляче легке по австрійському рецептом. Список продуктів: дві ріпчасті цибулинки, сімсот п'ятдесят грамів телячого легкого, парочка морквин, один корінь петрушки, сто грамів кореня селери, дві гвоздики, шість горошин чорного перчика, сіль, пів чайної ложки сушеного чебрецю, дві столів. ложки вершкового масла, лавровий листочок, цедра від половинки лимона,... |