Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий десерт з яблуками?
Десерт дуже простий, але смачний, відмінна ідея для корисного сніданку. Крім гарбуза і яблук в нього бажано додати ще й інші фрукти - наприклад - груші зимових сортів або айву. Що знадобиться для приготування (пропорції довільні) Скибочки очищеного гарбуза Груші з щільною м'якоттю (або айва) Яблука Цукор за смаком Мелена кориця Мед за смаком Приготування Спочатку потрібно підготувати фрукти вимити і нарізати невеликими кубиками (приблизно 2х2 см). Такими ж кубиками нарізати гарбуз, очищений від шкірки і волокнистої серединки. В посуд для запікання викладаємо шарами фрукти. Можна зробити окремо шари з яблук, груш і гарбуза, а можна все змішати і зробити фруктово-овочевий мікст. Кожен шар посипаємо цукром, а яблучний шар цукром, змішаним з корицею. Розводимо трохи меду в холодній кип'яченій воді (на чайну ложку меду, дві столові ложки води), поливаємо фрукти. Зверху посуд затягуємо фольгою, щоб фрукти не підсохли, робимо у фользі маленькі дірочки і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Хвилин через 20 десерт готовий. Подавати його краще охолодженим до кімнатної температури. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |