Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузовий десерт з яблуками?
Десерт дуже простий, але смачний, відмінна ідея для корисного сніданку. Крім гарбуза і яблук в нього бажано додати ще й інші фрукти - наприклад - груші зимових сортів або айву.
Що знадобиться для приготування (пропорції довільні)
Скибочки очищеного гарбуза
Груші з щільною м'якоттю (або айва)
Яблука
Цукор за смаком
Мелена кориця
Мед за смаком
Приготування

Спочатку потрібно підготувати фрукти вимити і нарізати невеликими кубиками (приблизно 2х2 см). Такими ж кубиками нарізати гарбуз, очищений від шкірки і волокнистої серединки.
В посуд для запікання викладаємо шарами фрукти. Можна зробити окремо шари з яблук, груш і гарбуза, а можна все змішати і зробити фруктово-овочевий мікст. Кожен шар посипаємо цукром, а яблучний шар цукром, змішаним з корицею.

Розводимо трохи меду в холодній кип'яченій воді (на чайну ложку меду, дві столові ложки води), поливаємо фрукти. Зверху посуд затягуємо фольгою, щоб фрукти не підсохли, робимо у фользі маленькі дірочки і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Хвилин через 20 десерт готовий. Подавати його краще охолодженим до кімнатної температури.
Категория: Рецепти |
| Теги: десерт, фрукти
Печиво з фруктовим макухою
Сливовий пиріг-перевертиш
Як приготувати рибний салат-торт?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: