Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати юшку з кашею?
Смачна юшка, яка подається з пшоняною або рисовою кашею. Список продуктів: сто п'ятдесят грамів дрібної рибки (окуні, йоржі), 170 грамів судака, двадцять п'ять грамів ріпчастої цибулі, по десять грамів петрушки (корінь) і селери, шістдесят грамів картоплі, п'ять грамів шпику, сіль, лавровий лист, перчик горошком. Каша: п'ятнадцять грамів пшона, сорок грамів рибного бульйончик, п'ять грамів рослинної олії, п'ять грамів вершкового масла, 1/4 збитого яйця, сіль. Процес приготування: Ріпчасту цибулю, селеру і петрушку злегка подпекаем на сухій сковороді. Дрібну рибку чистимо, видаляємо зябра, очі, потрошимо. Кладемо рибу в каструлю, заливаємо водою, додаємо коріння і варимо до готовності. Бульйон проціджуємо, трохи відливаємо для каші. Решті бульйончик нагріваємо до кипіння, кладемо нарізану скибочками картоплю, варимо 10 хвилин. Додаємо підготовлені порційні шматочки судака (без кісток і шкіри), лавровий лист, горошини перцю і варимо до готовності. Не забуваємо підсолити. Перебираємо і промиваємо пшоно, підігріваємо на олії, додаємо бульйон і варимо до в'язкості. Приправляємо вершковим маслом, збитим яйцем, сіллю, вимішуємо і доводимо до готовності на пару. Розтираємо В ступці шпик з ріпчастою цибулею, заправляємо вуха і нагріваємо до кипения.На перше подаємо вуха, а на друге кашу на рибному бульйоні. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |