Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати юшку з кашею?
Смачна юшка, яка подається з пшоняною або рисовою кашею.
Список продуктів: сто п'ятдесят грамів дрібної рибки (окуні, йоржі), 170 грамів судака, двадцять п'ять грамів ріпчастої цибулі, по десять грамів петрушки (корінь) і селери, шістдесят грамів картоплі, п'ять грамів шпику, сіль, лавровий лист, перчик горошком.
Каша: п'ятнадцять грамів пшона, сорок грамів рибного бульйончик, п'ять грамів рослинної олії, п'ять грамів вершкового масла, 1/4 збитого яйця, сіль.

Процес приготування:

Ріпчасту цибулю, селеру і петрушку злегка подпекаем на сухій сковороді. Дрібну рибку чистимо, видаляємо зябра, очі, потрошимо. Кладемо рибу в каструлю, заливаємо водою, додаємо коріння і варимо до готовності.
Бульйон проціджуємо, трохи відливаємо для каші. Решті бульйончик нагріваємо до кипіння, кладемо нарізану скибочками картоплю, варимо 10 хвилин. Додаємо підготовлені порційні шматочки судака (без кісток і шкіри), лавровий лист, горошини перцю і варимо до готовності. Не забуваємо підсолити.
Перебираємо і промиваємо пшоно, підігріваємо на олії, додаємо бульйон і варимо до в'язкості. Приправляємо вершковим маслом, збитим яйцем, сіллю, вимішуємо і доводимо до готовності на пару.
Розтираємо В ступці шпик з ріпчастою цибулею, заправляємо вуха і нагріваємо до кипения.На перше подаємо вуха, а на друге кашу на рибному бульйоні.
Категория: Рецепти |
| Теги: п'ять, варимо
Як швидко і смачно посмажити куряче м'ясо?
Як готується суп з селерою і сиром?
Як спекти персиковий пиріг з вершковим кремом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: