Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати теплий салат із стручкової квасолі та грибів?
Смачний і ситний салат ідеально підходить для повсякденного трапези. Ніжна квасоля і гриби відмінно доповнює хрусткий підсмажений мигдаль. Що знадобиться для приготування 400 грам зеленої стручкової квасолі 250 грам свіжих печериць Кілька пір'їнок зеленої цибулі 100 грамів смаженого мигдалю 50 грам вершкового масла Чотири столові ложки оливкової олії Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Відварюємо квасолю в киплячій підсоленій воді хвилин п'ять. Відразу ж охолоджуємо під холодною проточною водою, інакше квасоля стане дуже м'якою, втратить хрусткость. Відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді. Ріжемо гриби тонкими пластинами. У сотейнику або в сковорідці розігріваємо вершкове масло разом з оливковою. Кидаємо печериці і обсмажуємо при постійному помішуванні до підрум'янення. За часом це займе не більше п'яти хвилин. Потім додаємо нарізаний зелений лук і прогріваємо пару хвилин. У сотейник або сковороду до грибів кладемо квасоля, посипаємо мигдалем, добре прогріваємо і перекладаємо на підігріте блюдо. Відразу подаємо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |