Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати теплий салат із стручкової квасолі та грибів?
![]() Що знадобиться для приготування 400 грам зеленої стручкової квасолі 250 грам свіжих печериць Кілька пір'їнок зеленої цибулі 100 грамів смаженого мигдалю 50 грам вершкового масла Чотири столові ложки оливкової олії Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Відварюємо квасолю в киплячій підсоленій воді хвилин п'ять. Відразу ж охолоджуємо під холодною проточною водою, інакше квасоля стане дуже м'якою, втратить хрусткость. Відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді. Ріжемо гриби тонкими пластинами. У сотейнику або в сковорідці розігріваємо вершкове масло разом з оливковою. Кидаємо печериці і обсмажуємо при постійному помішуванні до підрум'янення. За часом це займе не більше п'яти хвилин. Потім додаємо нарізаний зелений лук і прогріваємо пару хвилин. У сотейник або сковороду до грибів кладемо квасоля, посипаємо мигдалем, добре прогріваємо і перекладаємо на підігріте блюдо. Відразу подаємо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |