Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати відбивні по-карибськи?
Оригінальний рецепт приготування відбивних зі свинини з овочами та фруктами.
Що знадобиться для приготування
Дві великих відбивних
Банка ананасів у власному соку
50 грам шинки
Одне яблуко
Один солодкий болгарський перець
Часточка часнику
Чайна ложка крохмалю
Мед і соєвий соус за смаком
Дві столових ложки рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Шинку наріжте скибочками, перець - кубиками. Яблуко очистіть від шкірки і серединки, наріжте часточками. З баночки з ананасами злийте сік в окремий посуд, ананаси наріжте кубиками. Часник подрібніть.
Змішайте часник, ананаси, яблука, солодкий перець і влийте ананасовий сік. На слабкому вогні проварити при постійному помішуванні. Додайте розведений у невеликій кількості крохмаль, посоліть і поперчіть, додайте соєвий соус. Прогрійте і зніміть з вогню.

Відбивні посоліть і поперчіть. Дайте кілька хвилин полежати щоб м'ясо злегка добре просочилося. Обсмажте в маслі з кожного боку хвилин за п'ять. Викладіть відбивні на тепле блюдо, зверху покладіть фрукти і овочі. Полийте соусом і відразу ж подавайте. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: відбивні, наріжте
Печиво з фруктовим макухою
Кокосове печиво
Що таке фытыр і як його готувати?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: