Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з молодої картоплі і курки?
Рецепт досить простого, легкого й корисного салату. Додавання свіжих овочів надає їй свіжість, а за рахунок картоплі і курячого м'яса салат виходить досить ситним. Що знадобиться для приготування Одне куряче філе 500 грам відвареного молодого картоплі (очистити) Два свіжих огірочка Два черешка селери Пучок зеленого цибулі Один - два солодких болгарських перцю Три столові ложки оливкової олії Дві чайних ложки бальзамічного оцту (не обов'язково, це за бажанням) Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Філе ріжемо невеликими шматочками, посипаємо сіллю і меленим перцем, обсмажуємо в олії до легкої рум'яної скоринки. Краще обсмажувати невеликими порціями, витрачаючи хвилин по п'ять - шість на кожну. Огірок нарізаємо кружечками, селера - тонкими косими скибочками. Солодкий болгарський перець ріжемо тонкою соломкою, картопля - часточками, зелену цибулю дрібно рубаємо. Всі овочі складаємо в салатник (краще відразу робити салат порційним), приправляємо за смаком сіллю і перцем. Заправляємо оливковою олією, поливаємо оцтом (за бажанням, можна обійтися і без нього або замінити лимонним соком). Перемішуємо салат і подаємо зі свіжим хлібом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |