Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляний салат із зеленою квасолею?
В картопляний салат додається соус песто. З такою пікантною заправкою салат хороший і сам по собі, як самостійне блюдо (особливо в піст), так і як гарнір до м'яса або риби. Що знадобиться для приготування 500 грам картоплі 500 грам зеленої стручкової квасолі Дві столові ложки оливкової олії Дві столові ложки лимонного соку Часточка часнику Сіль і чорний мелений перець за смаком 50 грам ядер волоського горіха Жменя листя зеленого базиліка Приготування Спочатку готуємо соус песто. У чашу блендера завантажуємо горіхи, зубчик часнику, базилік, дрібку чорного меленого перцю, чверть чайної ложки солі. Вливаємо оливкової олії, лимонний сік і додаємо 50 мл холодної кип'яченої води. Перемелюємо все до однорідного стану і відставляємо в сторону. Очищену картоплю розрізаємо на шість частин. відварюємо в підсоленій воді, виймаємо шумівкою і даємо охолонути. Важливо щоб часточки картоплі не розварилися, тому якщо картопля крохмалистих сортів, то краще відварити цілі бульби і потім нарізати часточками. В тій же воді, де варилася картопля, відварюємо квасолю до напівм'якого стану. Воду зливаємо. Змішуємо квасолю і картоплю, поливаємо соусом песто і подаємо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |