Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляний салат із зеленою квасолею?
В картопляний салат додається соус песто. З такою пікантною заправкою салат хороший і сам по собі, як самостійне блюдо (особливо в піст), так і як гарнір до м'яса або риби.
Що знадобиться для приготування

500 грам картоплі
500 грам зеленої стручкової квасолі
Дві столові ложки оливкової олії
Дві столові ложки лимонного соку
Часточка часнику
Сіль і чорний мелений перець за смаком
50 грам ядер волоського горіха
Жменя листя зеленого базиліка

Приготування

Спочатку готуємо соус песто. У чашу блендера завантажуємо горіхи, зубчик часнику, базилік, дрібку чорного меленого перцю, чверть чайної ложки солі. Вливаємо оливкової олії, лимонний сік і додаємо 50 мл холодної кип'яченої води. Перемелюємо все до однорідного стану і відставляємо в сторону.
Очищену картоплю розрізаємо на шість частин. відварюємо в підсоленій воді, виймаємо шумівкою і даємо охолонути. Важливо щоб часточки картоплі не розварилися, тому якщо картопля крохмалистих сортів, то краще відварити цілі бульби і потім нарізати часточками.
В тій же воді, де варилася картопля, відварюємо квасолю до напівм'якого стану. Воду зливаємо. Змішуємо квасолю і картоплю, поливаємо соусом песто і подаємо. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: песто, салат
Як приготувати біфштекс по-мексиканськи?
Як приготувати овочеву запіканку «Південна»?
9 крутих рад по випічці млинців
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: