Главная » Статьи » Рецепти

Салат " Гранатовий браслет
Існує декілька варіантів цього популярного салату. Пропоную вашій увазі один з них.
На 4 порції салату нам потрібно:
триста грамів курячого філе;
три великих картоплі;
дві буряків середнього розміру;
дві великі цибулини;
дві морквини;
варені яйця;
зерна одного великого граната;
п'ятдесят грамів очищених горіхів (волоських);
двісті грамів сметани;
одна ст. ложечка рослинного масла;
пара зубчиків часничку;
сіль, крапелька соусу табаско, чорний перчик;

Приготування:

Варимо до готовності картоплю, яйця, буряк і моркву. Готові овочі та яйця чистимо, натираємо на тертці і розкладаємо по окремим мисочкам. Куряче філе відварюємо в киплячій воді до готовності.

Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на ростить. олії приблизно шість хвилин. Філе виймаємо з бульйончик, і коли воно охолоне, ріжемо дрібними шматочками,солимо і перчимо. Горішки рубаємо ножем і з'єднуємо з буряком.

Робимо заправку. Для її приготування збиваємо сметану з соусом табаско і часничком. Часник попередньо очищаємо і тиснемо.

Беремо велике плоске блюдо, в центр ставимо стаканчик. Навколо склянки, по колу, розкладаємо картоплю. Змащуємо тоненьким шаром заправки. Курку з'єднуємо з підсмаженою цибулею і викладаємо на картоплю. Змащуємо соусом. Потім шар моркви, покриваємо її заправкою. Наступний шар - буряк з горіхами, заправка. На буряки густо насипаємо терті яйця, зверху - гранатові зернята.

Стаканчик прибираємо і салат готовий.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: яйця, картоплю
Торт сметанно-банановий
Як приготувати курячі котлети з сиром?
Індичка з грибним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: