Главная » Статьи » Рецепти |
Салат " Гранатовий браслет
Існує декілька варіантів цього популярного салату. Пропоную вашій увазі один з них. На 4 порції салату нам потрібно: триста грамів курячого філе; три великих картоплі; дві буряків середнього розміру; дві великі цибулини; дві морквини; варені яйця; зерна одного великого граната; п'ятдесят грамів очищених горіхів (волоських); двісті грамів сметани; одна ст. ложечка рослинного масла; пара зубчиків часничку; сіль, крапелька соусу табаско, чорний перчик; Приготування: Варимо до готовності картоплю, яйця, буряк і моркву. Готові овочі та яйця чистимо, натираємо на тертці і розкладаємо по окремим мисочкам. Куряче філе відварюємо в киплячій воді до готовності. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на ростить. олії приблизно шість хвилин. Філе виймаємо з бульйончик, і коли воно охолоне, ріжемо дрібними шматочками,солимо і перчимо. Горішки рубаємо ножем і з'єднуємо з буряком. Робимо заправку. Для її приготування збиваємо сметану з соусом табаско і часничком. Часник попередньо очищаємо і тиснемо. Беремо велике плоске блюдо, в центр ставимо стаканчик. Навколо склянки, по колу, розкладаємо картоплю. Змащуємо тоненьким шаром заправки. Курку з'єднуємо з підсмаженою цибулею і викладаємо на картоплю. Змащуємо соусом. Потім шар моркви, покриваємо її заправкою. Наступний шар - буряк з горіхами, заправка. На буряки густо насипаємо терті яйця, зверху - гранатові зернята. Стаканчик прибираємо і салат готовий. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 4 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |