Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 3181-3190
Сторінки: « 1 2 ... 317 318 319 320 321 ... 361 362 »

>Вміння готувати закуски швидко і просто завжди цінується, особливо якщо у вас велика компанія, багато випивки, а сухарики, чіпси, горішки і ще бог знає яка закуска давно приїлися.
Візьміть інгредієнти, які напевно є в кожному, навіть самому скромному" холодильнику:

- Помідори - 5 штук.
- сир - 200...

Французьке безе навчитися готувати не складно. Головне запастися терпінням, купити всі необхідні продукти і строго слідувати рецептом...
А тепер сам рецепт. Потрібно чотири яйця, сто грамів цукрової пудри і сімдесят грамів цукрового піску. Яйця треба охолодити до кімнатної температури. Вірніше їх слід нагріти.)) Далі відокремлюємо білки від жовтків. Відокремлюємо...

>Напевно, вам не раз зустрічалося арахісове масло в деяких рецептах. Але де його взяти і можна приготувати самим? Все дійсно просто! Вам знадобиться арахіс, мед, олія, дрібка солі і кухонний комбайн.
Необхідні інгредієнти:

●2 чашки очищеного і підсмаженого арахісу.
●3 столові ложки меду.
●1/2 чайної ложки...

>Якщо у вас катастрофічно немає часу і бажання смажити млинці, спробуйте зробити «ліниві» млинці з начинкою. При цьому начинку можна брати будь-яку.
Розпишемо всі потрібні інгредієнти в подробицях:

•Тепла вода - 125 мл
•Тепле молоко - 250 мл
•Дріжджі (сухі) - 1 ч. ложка.
•Цукор - 1 ст....

>Оселедець під шубою - простіше салату не придумаєш! Між тим, у кожної господині шуба виходить різною і далеко не завжди дуже смачною. Хтось кладе багато цибулі, інші роблять салат не з оселедця, замінюючи її іншою рибою.
Ми вирішили розібратися, які секрети допоможуть зробити вашу оселедець під шубою по-справжньому смачною....

На перший погляд, процес приготування цієї страви досить простий. Порубав м'ясо, зробив фарш і нанизав на шампури. Але ні, без знання всіх секретів вам не вдасться приготувати люля-кебаб так, як його готують на батьківщині!
Власне, ось вони, секрети приготування люля-кебаба:

•Вимішуйте фарш дуже довго - він стане більш...


>Оджахурі є національним грузинським блюдом, яке складається з смаженого м'яса і картоплі. В перекладі з грузинського «оджахурі» означає «сімейна страва». Подається воно на спеціальній глиняній сковороді.
Незважаючи на уявну простоту, приготувати оджахурі не так просто, як ви могли б подумати. По-перше, тут дуже багато інгредієнтів і якщо ви щось...

>Незвичайно смачна і соковита пастрома не так складна в приготуванні, як може здатися. До того ж, тут немає ніякої хімії, як у магазинної продукції, а результат ммм...
Що необхідно:

4 курячі грудки

Для маринаду:

•1,5 літра води
•100 гр. солі
•90 гр. цукру
•2 ч.л. чорного...

>Повірте, є люди, які взагалі ніколи не плачуть від лука! Якщо ви ставитеся до їх числа, можете не читати цю статтю. Решта - welcome to керівництво по боротьбі зі сльозами!
1. Змочити цибулю холодною водою.

2. Очевидці стверджують, що якщо під час різання лука ви наберете в рот...

>Ми не знаємо напевно, чи люблять в Туреччині баклажани, але цей рецепт так і називається «баклажани по-турецьки». Інгредієнти не екзотичні, абсолютно доступні і недорогі. Та й сам рецепт порівняно простий.
Що знадобиться?

- 6 середніх баклажанів
- 250 грам фаршу
- 2 томата, очищених і нарізаних
- 1...

1-10 11-20 ... 3161-3170 3171-3180 3181-3190 3191-3200 3201-3210 ... 3601-3610 3611-3620