Главная » Статьи » Рецепти |
Курча з баклажанами
Список продуктів: один курча, вагою близько кілограма; зелень петрушки; чотири стіл. ложки оливкової олії; чотири стіл. ложки масла вершкового; півсклянки білого вина; один стаканчик бульйону; сіль; одна стіл. ложка томатного пюре; п'ять штучок баклажанів; пара стіл. ложечок борошна; три - чотири свіжих помідора; одна зубчик часничку; п'ять-шість великих картоплин; зелень петрушки, сіль - за смаком Курчати моєму, сушимо, і обсмажуємо на ростить. олії. Заливаємо бульйончик, вином, кладемо одну стіл. ложку томатного пюре, солимо, кладемо петрушку і тушкуємо до м'якості. Бубочка ріжемо кружечками, паніруємо в борошні і смажимо. Помідори дрібно ріжемо і смажимо разом з рубаним чесночком.Картошку чистимо, ріжемо великими кубиками і смажимо на суміші оливкової і рослинного масел. Шматочки курчати кладемо на тарілки, поливають підливою, у якій вони тушкувалися, навколо розкладаємо смажені бубочка, баклажани, підсмажені з часничком помідори, поруч - кубики картоплі. До страви непогано подати салат зі свіжих овочів. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 224 | |
|
|
|
Всего комментариев: 1 | |
| |