Главная » Статьи » Рецепти

Курча з баклажанами
Список продуктів:
один курча, вагою близько кілограма;
зелень петрушки;
чотири стіл. ложки оливкової олії;
чотири стіл. ложки масла вершкового;
півсклянки білого вина;
один стаканчик бульйону;
сіль;
одна стіл. ложка томатного пюре;
п'ять штучок баклажанів;
пара стіл. ложечок борошна;
три - чотири свіжих помідора;
одна зубчик часничку;
п'ять-шість великих картоплин;
зелень петрушки, сіль - за смаком

Курчати моєму, сушимо, і обсмажуємо на ростить. олії. Заливаємо бульйончик, вином, кладемо одну стіл. ложку томатного пюре, солимо, кладемо петрушку і тушкуємо до м'якості. Бубочка ріжемо кружечками, паніруємо в борошні і смажимо. Помідори дрібно ріжемо і смажимо разом з рубаним чесночком.Картошку чистимо, ріжемо великими кубиками і смажимо на суміші оливкової і рослинного масел.

Шматочки курчати кладемо на тарілки, поливають підливою, у якій вони тушкувалися, навколо розкладаємо смажені бубочка, баклажани, підсмажені з часничком помідори, поруч - кубики картоплі. До страви непогано подати салат зі свіжих овочів.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 224 | Теги: Стіл, кладемо
Як приготувати закуску «Крем Рафаелло»?
Як зробити горілку з журавлиною?
Томатний хліб з сиром
Всего комментариев: 1
1 CrytoAnymn  
Финансовый робот работает на вас, даже когда вы спите. http://go.obermatsa.com/0ja8

Ім`я *:
Email *:
Код *: