Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячу пастрому?
>Незвичайно смачна і соковита пастрома не так складна в приготуванні, як може здатися. До того ж, тут немає ніякої хімії, як у магазинної продукції, а результат ммм...
Що необхідно:

4 курячі грудки

Для маринаду:

•1,5 літра води
•100 гр. солі
•90 гр. цукру
•2 ч.л. чорного перцю горошком
•5 шт. лаврового листа

Для глазурі:

•90 гр. меду
•30 мл. оливкової олії
•50 мл соєвого соусу
•2 ст.л. паприки
•2 ч.л. меленого чорного перцю
•4 зубчики часнику (через прес)
(Всі попередньо змішати)

Як готується:

Кожну грудку поділяємо на дві частини. Всі інгредієнти для маринаду змішуємо, кладемо в нього грудки курки і прибираємо в холодильник на добу. Далі грудки промиваємо, обсушуємо, обмазуємо глазур'ю і залишаємо на 2-3 години. Кожну згортаємо рулетом, обв'язуємо ниткою і прибираємо в холодильник на ніч.

На наступний день рулетики викладаємо на деко, застелене фольгою й запікаємо протягом однієї години при температурі 160С. Кожні 20 хвилин поливаємо глазур'ю. Потім дістаємо, розрізаємо на шматочки і насолоджуємося!

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: чорного, Холодильник
Канапе з оселедцем і буряковим песто
Як приготувати смачну макаронну запіканку?
Що можна приготувати на сніданок незвичайне і смачне
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: