Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячу пастрому?
>Незвичайно смачна і соковита пастрома не так складна в приготуванні, як може здатися. До того ж, тут немає ніякої хімії, як у магазинної продукції, а результат ммм... Що необхідно: 4 курячі грудки Для маринаду: •1,5 літра води •100 гр. солі •90 гр. цукру •2 ч.л. чорного перцю горошком •5 шт. лаврового листа Для глазурі: •90 гр. меду •30 мл. оливкової олії •50 мл соєвого соусу •2 ст.л. паприки •2 ч.л. меленого чорного перцю •4 зубчики часнику (через прес) (Всі попередньо змішати) Як готується: Кожну грудку поділяємо на дві частини. Всі інгредієнти для маринаду змішуємо, кладемо в нього грудки курки і прибираємо в холодильник на добу. Далі грудки промиваємо, обсушуємо, обмазуємо глазур'ю і залишаємо на 2-3 години. Кожну згортаємо рулетом, обв'язуємо ниткою і прибираємо в холодильник на ніч. На наступний день рулетики викладаємо на деко, застелене фольгою й запікаємо протягом однієї години при температурі 160С. Кожні 20 хвилин поливаємо глазур'ю. Потім дістаємо, розрізаємо на шматочки і насолоджуємося! Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |