Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ліниві млинці з шинкою і сиром?
>Якщо у вас катастрофічно немає часу і бажання смажити млинці, спробуйте зробити «ліниві» млинці з начинкою. При цьому начинку можна брати будь-яку.
Розпишемо всі потрібні інгредієнти в подробицях:

•Тепла вода - 125 мл
•Тепле молоко - 250 мл
•Дріжджі (сухі) - 1 ч. ложка.
•Цукор - 1 ст. ложка.
•Борошно - 150 грам.
•Розпушувач - 1 ч. ложка.
•Твердий сир в натертому вигляді - 100 грам.
•Шинка - 200 грам.
•Зелень (петрушка) - 1 пучок.

Рецепт приготування:

Беремо теплу воду і обережно розчиняємо в ній цукор і дріжджі. Залишимо буквально на 10 хвилин. Потім у цю суміш вливаємо підігріте молоко і всипаємо просіяне борошно з розпушувачем. Беремо віночок і розмішуємо до однорідності.

У вас вийшло тісто - причому досить рідке. Потрібно залишити його на 20 хвилин підійти. За цей час можна нарізати начинку. Тут все залежить від вашої фантазії. Наприклад, можна взяти шинку кубиками, тертий сир і дрібно порізана зелень. Начинка при цьому може бути будь-яка, але сир в ній повинен обов'язково бути присутнім.

Виливаємо тісто тонким шаром (приблизно 0,5 см) у відповідну форму (деко) і ставимо запікатися при 200 градусів хвилин на 10. Потім дістаємо блін, викладаємо на нього підготовлену начинку і ставимо у вже добре розігріту духовку ще хвилин на 10 до повної готовності. Отриманий млинець звертаємо в рулет, пакуємо в фольгу і даємо охолонути хвилин 30-40. Потім нарізаємо шматочками.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: сир, начинку
Яйця рибний паштет
Як спекти картопляно-сметанні булочки?
Як приготувати сирний суп з курочкою і часниковими грінками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: