Главная » Статьи » Рецепти |
Ароматне масло з травами і паприкою
Ароматне, смачне масло з різними добавками чудово підійде і на бутерброди, і до відварного картоплі. 100 грам вершкового масла 50 мл оливкової або соняшникової олії без запаху Сіль за смаком По чайній ложці сушеної паприки (шматочками) і суміші улюблених трав Свіжа зелень Добавки можна робити будь-які, які подобаються. Влітку звичайно краще свіжа зелень - кріп, петрушка, базилік. А взимку зійдуть і сушені трави. Беремо м'яке вершкове масло і оливкове (або якась є, але без запаху і явно вираженого смаку), віночком збиваємо в однорідну масу. Вона вийде по консистенції як майонез. Тепер ділимо її на дві частини. Паприку заливаємо окропом (шматочки перчика повинні розбухнути), потім воду зливаємо, додаємо паприку, свіжу зелень і сіль в одну частину масла. В іншу - сіль і суміш улюблених трав. Знову все розмішуємо до однорідності. На шматочок фольги або харчової плівки перекладаємо масло, звертаємо трубочкою, кінці закручуємо (як цукерку). Відправляємо в морозилку. Так само й з другою частиною. Ніж добре таке масло - його можна дістати в будь-який момент і зробити канапки. Не потрібно чекати поки нагріється і стане м'яким - у морозилці воно не замерзає, стає щільним, але зберігає пластичність. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |