Главная » Статьи » Рецепти

Ароматне масло з травами і паприкою
Ароматне, смачне масло з різними добавками чудово підійде і на бутерброди, і до відварного картоплі.
100 грам вершкового масла
50 мл оливкової або соняшникової олії без запаху
Сіль за смаком
По чайній ложці сушеної паприки (шматочками) і суміші улюблених трав
Свіжа зелень

Добавки можна робити будь-які, які подобаються. Влітку звичайно краще свіжа зелень - кріп, петрушка, базилік. А взимку зійдуть і сушені трави.
Беремо м'яке вершкове масло і оливкове (або якась є, але без запаху і явно вираженого смаку), віночком збиваємо в однорідну масу. Вона вийде по консистенції як майонез. Тепер ділимо її на дві частини.
Паприку заливаємо окропом (шматочки перчика повинні розбухнути), потім воду зливаємо, додаємо паприку, свіжу зелень і сіль в одну частину масла. В іншу - сіль і суміш улюблених трав. Знову все розмішуємо до однорідності.
На шматочок фольги або харчової плівки перекладаємо масло, звертаємо трубочкою, кінці закручуємо (як цукерку). Відправляємо в морозилку. Так само й з другою частиною.
Ніж добре таке масло - його можна дістати в будь-який момент і зробити канапки. Не потрібно чекати поки нагріється і стане м'яким - у морозилці воно не замерзає, стає щільним, але зберігає пластичність.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: зелень, масло
Рулети з лаваша
Як приготувати пиріжки з капустою
Свинячі реберця з чорносливом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: