Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати татарські пиріжки?
>Даний рецепт можна віднести до розряду «просто, легко і надзвичайно смачно». Страва дійсно нескладне в приготуванні і стане відмінною альтернативою як звичайного хліба, так і «а що б подати до чаю?» Необхідні інгредієнти: - 100 г вершкового масла - 2 склянки борошна - щіпка солі - сода на кінчику ножа - 1 склянка кефіру - 2 яйця Для начинки візьміть такі продукти: м'ясо, картоплю, цибулю, сіль і перець. Рецепт приготування: Візьміть 100 грам вершкового масла і розітріть його в крихту з 2 склянками борошна, дрібкою солі і невеликою кількістю соди (на кінчику ножа). Після цього додайте 1 склянку кефіру і 2 яйця. Замісіть тісто, додаючи борошно. Воно повинно вийде м'якше, ніж на пельмені. Тим часом зробимо начинку. Всі інгредієнти нарізаємо кубиками, як на вінегрет, після чого солимо і перемішуємо. Розкачуємо з тіста коржик, в середину кладемо начинку і починаємо защипывать краю. Тобто, робимо як хінкалі, тільки в середині залишаємо дірочку. Всі пиріжки викладаємо на деко, застеливши його пекарським папером, і відправляємо в духовку на 20 хвилин (температура=200 градусів) Потім кожен пиріжок кладемо по шматочку вершкового масла. І знову відправляємо в духовку на 20 хвилин. Ще раз відкриваємо, кожен з пиріжків додаємо по ложці бульйону. Можна ще змастити яйцем. Відправляємо на 15 хвилин для фінального запікання і подаємо до столу в гарячому вигляді. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |