Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 161-170
Сторінки: « 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 361 362 »

Смак чаю з бергамотом чудово бадьорить і підвищує настрій. У цього чаю англо-китайське походження, і всупереч поширеній думці він являє собою не просто траву, яка додається в заварку. Для виготовлення чаю з бергамотом у виробництві використовується ефірне масло бергамота, який, до речі, доводиться родичем лимону. Вибирати такий чай...

Якщо вам пощастило знайти насіння вівсяного кореня, приділіть цього овочу трохи уваги, і він порадує вас хорошим урожаєм коренеплодів. З них можна приготувати багато смачних, незвичайних і головне - дуже корисних страв. Найкорисніші овочі в свіжому вигляді, а найпопулярніші рецепти приготування свіжих овочів - це всілякі салати. Варіант 1....

За допомогою рослинного масла з пряних рослин і трав можна витягти і зберегти ароматичні речовини. Отримане ароматизоване масло знадобиться для домашнього консервування і для заправки салатів. Найчастіше в якості ароматизатора використовують розмарин, чебрець, базилік, кріп або лаванду.Для першого разу краще взяти звичний кріп, а якщо результат сподобається, можна переходити...

Крутони - маленькі скибочки або кубики з білого або висівкового хліба, які використовують як один з компонентів овочевих салатів або тостів. Готують їх з різними ароматами, прянощами, спеціями, сіллю, намазки. Крутони можуть бути злегка підсушеними або обсмаженими в маслі або на сухій сковорідці.
Для приготування салатних крутонів підійде білий або...

Салати з буряка дуже корисні, а якщо до неї додано селера, то виходить справжній вітамінний салат. Щоб підкреслити смак овочів, такий салат добре заправляти лимонним соком і рослинним або оливковою олією. А для бадьорості в салат додано часничок, який подбає про те, щоб шкідливі мікроби обходили вас стороною.
Необхідні...

З наближенням літа більшість жінок, і деякі чоловіки починають замислюватися про зниження своєї ваги. Для цього вони сідають на новомодні дієти і намагаються вживати в їжу тільки низькокалорійні продукти. Які ж продукти харчування вважаються низькокалорійними?
Самими низькокалорійними продуктами харчування вважаються: кабачки, капуста, огірки, редис, ріпа, салат, томати, перець солодкий,...

Для кожного виду салату існують свої рекомендації щодо заправки. Ніжні, з м'яким смаком листя вимагають такої ж м'якою заправки, як правило вона готується на основі оливкової олії, а більш хрустким і гострим салатним листям потрібен і відповідний супровід. Ідеальний варіант для них - горіхова заправка.
Перший варіант
50 грам волоських...

Рецептів страв з салатними листям предостатньо, вони можуть бути і гарніром, і компонентом в бутербродах, і просто прикрасою якоїсь страви. Але основне призначення салатних листя в кулінарії - присутність у складі свіжих овочевих салатів. Готуються вони дуже легко і швидко, але для того, щоб отримати хороший смак зеленого салату,...

Як тільки настає сезон свіжих овочів, в нашому щоденному меню з'являються різноманітні овочеві салати. Ранньою весною найчастіше вони готуються з салатного листя, перших овочів і свіжої зелені. Яку заправку для салату приготувати, щоб було і смачно, незвично і з користю для здоров'я?
Готові магазинні заправки для салатів краще не використовувати....

За складом інгредієнтів ця заправка схожа на класичну французьку заправку, але з більш ніжним, м'яким смаком. Вона більше підходить для салатів у складі яких помідори, огірки та листя зелених салатів з м'яким, нейтральним смаком або молода спаржа.
Необхідні продукти

Неповний склянку оливкової олії (приблизно 2/3 склянки)
Третину склянки бальзамічного...

1-10 11-20 ... 141-150 151-160 161-170 171-180 181-190 ... 3601-3610 3611-3620