Главная » Статьи » Рецепти

Як зробити крутони для салату?
Крутони - маленькі скибочки або кубики з білого або висівкового хліба, які використовують як один з компонентів овочевих салатів або тостів. Готують їх з різними ароматами, прянощами, спеціями, сіллю, намазки. Крутони можуть бути злегка підсушеними або обсмаженими в маслі або на сухій сковорідці.
Для приготування салатних крутонів підійде білий або висівковий хліб. Найпопулярніші розміри крутонів - це кубики зі сторонами по півтора сантиметра. Нарізану таким чином хліб перекладають у глибоку миску або салатник, збризкують рослинним або оливковою олією, посипають сіллю, спеціями, приправами, можна додати сухі трави, чорний мелений перець. Добре перемішують руками, так, щоб кожен шматочок був покритий і маслом і спеціями.
Духовка повинна бути розігріта до 160 - 170 градусів. Крутони перекладаються на деко, підсушуються в духовці 15 хвилин до світло - золотистого кольору. Готові крутони потрібно остудити на решітці і відразу ж заправляти салат.
Категория: Рецепти |
| Теги: спеціями, крутони
Як зробити швидкі пиріжки з сирного тіста?
Вівсяне печиво з чорносливом та ізюмом
Як готуються манно-вівсяні млинці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: