Главная » Статьи » Рецепти

Картопля, тушкована з копченою грудинкою
Це рецепт досить простого, але тим не менш дуже смачного і поживного страви. Для його приготування вам знадобиться такий набір продуктів: половина кілограма картоплі. 100 г копченої грудинки, одна ріпчаста цибулина середнього розміру, одна столова ложка томатного пюре, одна столова ложка рослинного масла, лавровий листок, сіль і перець, зелень.
Картоплю необхідно почистити і потім нарізати великими часточками або кубиками. Цибулину потрібно нашаткувати і підсмажити на олії. Копчену грудинку слід нарізати невеликими скибочками.
Потім всі ці продукти необхідно перекласти в каструлю і залити водою так, щоб вона повністю покрила. Після цього потрібно додати в каструлю до картоплі, цибулі та грудинці томатне пюре і лавровий лист, посолити і поперчити за смаком. Потім накрити каструлю кришкою і тушкувати протягом 40-50 хвилин до повної готовності страви. Готовий тушкована картопля з грудинкою посипати дрібно нарізаною зеленню.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: лавровий, каструлю
Як приготувати свинину, тушковану з грибами і капустою?
Як готується бефстроганов?
Як приготувати борщ холодний по-Литовськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: