У цій статті вашій увазі пропонується рецепт риби по-грецьки - здавалося б просте, але в той же час незвичайне блюдо, так як до смаку готової риби додається пікантний присмак яблука та бринзи, так що страва виходить дуже оригінальним. Риба приготування цієї страви підійде будь-який, але краще все ж купити морську рибу. Щоб приготувати рибу по-грецьки по цьому рецепту вам будуть необхідні такі інгредієнти: приблизно один кілограм риби, одне велике яблуко (кислих або кисло-солодких сортів), 150 грамів бринзи (слабосоленої), 150 грамів майонезу, одна столова ложка сметани, один яєчний жовток, а крім цього борошно, рослинне масло, мелений перець (бажано білий, а й чорний підійде) і сіль за смаком.
Вже очищені від кісток скибочки риби необхідно посолити і поперчити, гарненько обваляти в борошні, а після цього обсмажують на розігрітому рослинному маслі практично до повної готовності. Яблуко очистити від шкірки і натерти на крупну тертку, точно таким же чином натерти і бринзу. Підготовлену рибу викласти на застелений фольгою деко, на кожен шматочок викласти трохи тертої бринзи, а потім і яблука, а зверху полити невеликою кількістю майонезу. Деко відправити в гарячу духовку на 20 хвилин, потім скибочки риби потрібно змастити сумішшю сметани і яєчного жовтка, ну і запікати ще близько п'яти хвилин.