Главная » Статьи » Рецепти |
Як правильно смажити насіння?
Насіння-це той продукт, який поєднує в собі, здавалося б, несумісні поняття - користь і приємний смак. Дійсно, медики гучно заявляють про те, що вживання насіння дуже корисно для людського організму, адже в них міститься велика кількість мікроелементів та вітамін Е. Залишилося тільки навчитися правильно смажити ці смачні чорні намистинки... Щоб насіння були смачними і приносили вам радість від їх вживання в їжу, потрібно дотримуватися кількох нехитрих правил: 1)обов'язково мийте насіння перед тим, як почати їх смажити, це позбавить вас від неприємних емоцій під час їх вживання; 2)перш, їм висипати насіння на сковороду, її потрібно гарненько загострити (до речі, сковороду краще взяти чавунну); 3)при смаженні насіння потрібно постійно помішувати дерев'яною ложкою; 4)коли насіння почнуть лопатися і тріщати, їх потрібно прибрати з вогню, але залишити на сковорідці, щоб вони «дійшли»тільки весь цей час продовжуйте їх помішувати; 5)насіння потрібно висипати на дерев'яну дошку, накрити лляною тканиною і дати їм полежати протягом десяти хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |