Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ліниву м'ясну котлету?
Дуже смачну страву, красиве і готується швидко. Назва вже про багато що говорить, виходить одна чудово лінива велика котлета або м'ясна запіканка з підсмаженою скоринкою. Необхідні продукти для першого шару 500 грамів м'яса (можна навпіл свинина і яловичина) Одна цибулина Зелень петрушки 100 мл. води Трохи м'яти, чорний мелений перець, сіль Для другого шару Два помідора Дві цибулини Один болгарський перець Для заливки Столова ложка томатної пасти 150 мл. води Сіль Приготування М'ясо з цибулею і зеленню петрушки пропустити через м'ясорубку, додати м'яту, перець, посолити і влити воду. Добре вимішати і дати настоятися хвилин 10 - 15. Форму для запікання не змащувати, викласти в неї фарш рівним шаром і поставити в холодильник на півгодини. Для другого шару нарізати цибулю кільцями, помідори кружальцями, болгарський перець - смужками. Все потрібно різати не дуже тонко, середньої товщини, цибуля на колечка не розділяти. Викласти на м'ясо спочатку кружальця цибулі, потім помідори і болгарський перець. Зверху посолити і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Коли м'ясний фарш трохи підсохне і поміняє колір, влити томатну заливку (столову ложку томатної пасти розвести в 150 мл окропу і посолити). Блюдо буде готове коли томатна заливка випарується. Прикрасити петрушкою і подати до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |