Всі знають про те, що страви, приготовані у пароварці, набагато корисніше смажених, запечених або тушкованих. Але рідко хто таку їжу готує, вважаючи що їжа, приготована на пару несмачна. Хочу поділитися гарним рецептом парових котлет, які корисні і смачні. Готуються вони у фользі, тому смак м'яса зберігається. Пропорції довільні. Знадобляться м'ясо або готовий фарш, цибулю, спеції, прянощі які любите (якщо для дієтхарчування, то без спецій і цибулі) і сіль. Приготувати фарш, додати в нього подрібнену цибулю і спеції, можна покласти зелень кропу або петрушки, посолити і сформувати невеликі котлетки (вони не повинні бути плоскими). Кожну покласти у фольгу і закрутити як цукерку. Скласти в пароварку і готувати 20 - 30 хвилин. Якщо після цього будете запікати, то достатньо 20 хвилин. Котлети розгорнути, що виділився сік злити в сотейник, покласти туди ж кільця цибулі, зверху котлети і під кришкою на невеликому вогні тушкувати 10 хвилин. Якщо готуєте для дієтичного харчування, то котлети тримати в пароварці півгодини, розгорнути, викласти на тарілку і полити соком.