Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мус з тунця і абрикосів?
>Незвичайне на перший погляд поєднання морської риби та абрикос в реальності має дуже насичений, приємний смак. Легка кислинка абрикоса ідеально доповнює ситний присмак тунця. Такий мус можна мазати на хліб, подавати до гарніру - одним словом, експериментувати, як душа забажає.
А головне - воно дуже просто готується. З інгредієнтів вам знадобиться всього одна баночка тунця в олії, 150 грам вершкового сиру, 1 цибулина (краще брати фіолетовий цибулю), 300 грам консервованих абрикосів, петрушка або кінза за смаком.

Ріжемо цибулю дрібними шматочками. Шматочки тунця розминаємо до однорідності, попередньо висушивши від масла. Додаємо до цибулі і тунцу і дуже добре перемішуємо. Отриманим мусом наповнюємо абрикоси, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Перед тим, як фарширувати абрикоси, їх краще також обсушити від сиропу і тільки потім наповнювати мусом.
Категория: Рецепти |
| Теги: тунця, абрикоси
Як зробити цукерки з сочевиці?
Канапе з оселедцем і буряковим песто
Як зробити шоколадний торт з млинців?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: