>Незвичайне на перший погляд поєднання морської риби та абрикос в реальності має дуже насичений, приємний смак. Легка кислинка абрикоса ідеально доповнює ситний присмак тунця. Такий мус можна мазати на хліб, подавати до гарніру - одним словом, експериментувати, як душа забажає. А головне - воно дуже просто готується. З інгредієнтів вам знадобиться всього одна баночка тунця в олії, 150 грам вершкового сиру, 1 цибулина (краще брати фіолетовий цибулю), 300 грам консервованих абрикосів, петрушка або кінза за смаком.
Ріжемо цибулю дрібними шматочками. Шматочки тунця розминаємо до однорідності, попередньо висушивши від масла. Додаємо до цибулі і тунцу і дуже добре перемішуємо. Отриманим мусом наповнюємо абрикоси, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Перед тим, як фарширувати абрикоси, їх краще також обсушити від сиропу і тільки потім наповнювати мусом.